Nicoleta Luciu este una din femeile de top ale showbizz-ului românesc. Femeia s-a remarcat datorită prestațiilor sale impecabile din diferite seriale românești și nu numai.

Mama eroină a decis să părăsească lumina reflectoarelor după ce a venit pe lume cel de-al patrulea copil al familiei. Aceasta a plecat alături de soțul ei, Zsolt Csergo, la Miercurea-Ciuc. Acolo, cei șase duc o viață lipsită de griji și plină de peripeții.

Nicoleta Luciu, un trup de zeiță

După ce a dat naștere ultimului copil, Nicoleta Luciu a fost aspru criticată pentru felul în care arată. Femeia a renunțat să își mai facă griji pentru corpul ei și și-a dedicat tot timpul familiei și copiilor. Se pare că perioada pandemiei a ajutat-o enorm. De când ea și ai ei stau izolați, Nicoleta are din nou timp să facă lucruri pentru ea. Aceasta a descoperit ce dietă o ajută să slăbească și s-a reapucat din nou de sport.

Nicleta Luciu are un trup tras prin inel. Care este secretul vedetei? „Din iunie anul trecut țin...”

 

Din iunie anul trecut țin regim vegan și raw-vegan. Am renunțat la cafea, gluten și zahăr. Nu sunt slabă, dacă asta vrei să știi. Am rămas la 60 de kilograme, la o înălțime de 175. Țin regim raw-vegan, adică cu fierbere și coacere, dar am și zile în care consum numai raw. Fac pâinici și mămăligă, asta am voie să mănânc”, a spus Nicoleta Luciu într-un interviu.

Nici cei mici nu au scăpat de un stil de viață sănătos. Aceștia au o alimentație foarte diversificată care îi ajută să rămână sănătoși și voioși. Din meniul lor nu lipsește avocado, supele sau zarzavaturile în general.