Reclamă
Reclamă

Cu doar trei ore înainte să urce pe scena festivalului SAGA din București, Nicki Minaj și-a anunțat fanii că nu va veni. Artista a postat pe contul personal de Instagram un mesaj în care explică decizia, motivând că a fost sfătuită de echipa ei să nu călătorească în România din cauza unor proteste anunțate.

„Din motive de îngrijorare pentru siguranța mea și a echipei noastre, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu mă deplasez la festivalul din România din această seară din cauza problemelor de siguranță legate de protestele din zonă. Aștept cu nerăbdare să vă văd pe toți cu altă ocazie. Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte pentru ca eu să ajung acasă la fiul meu și pentru ca echipa mea să ajungă acasă la familiile lor. Să nu iau în considerare sfatul securității în acest moment nu este ceea ce cred că ar trebui să fac. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin. Sunt foarte încântată să-mi văd fanii vinerea aceasta la Londra pentru un alt spectacol foarte special la Wireless Festival”, a scris Nicki Minaj pe Instagram.

Singurele proteste anunțate sunt pentru ziua de luni. Contabilii au anunțat că vor ieși în Piața Victoriei să protesteze contra măsurilor fiscale. Manifestația începe la 08:30 în Piața Victoriei, iar la 09:30 se va pleca în marș spre sediul Ministerului de Finanțe din Piața Constituției. Festivalul SAGA din Capitală se desfășoară în zona Băneasa, iar protestul nu ar fi afectat cu niciun fel vizita artistei la noi în țară.

Reclamă

„Cu inima grea trebuie să anunțăm că Nicki Minaj tocmai și-a anulat reprezentația din cauza protestului de mâine de la București. Această știre ne-a lăsat pe toți bucăți, și știm că este o dezamăgire imensă pentru voi toți, așa cum este și pentru noi. Toate biletele nescanate de duminică de o zi vor primi o rambursare. Vă mulțumesc pentru înțelegere și susținere în aceste momente dificile. Apreciem răbdarea de care ai dat dovadă și vom oferi actualizări suplimentare în cel mai scurt timp posibil”, au scris organizatorii în mediul online.

Festivalul SAGA nu este la primul scandal de acest tip. Anul trecut trei mari artiști au anunțat că nu mai urcă pe scenă cu doar câteva ore înainte de spectacol.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro