Reclamă
Reclamă

Nicki Minaj a anulat concertul pe care urma să îl susțină în cadrul festivalului SAGA din București, la mai puțin de 3 ore înainte de a urca pe scenă. Artista a motivat decizia printr-o postare pe platforma de socializare X, unde a menționat preocupările legate de siguranță din cauza protestelor din România.

Nicki Minaj, care era capul de afiș al festivalului, a declarat: „Din grijă pentru binele echipei şi al meu personal, am fost sfătuită de cei din echipa de securitate să nu mă deplasez la festivalul din România în această seară din cauza preocupărilor legate de siguranţă, legate de protestele din zonă”.

Cu toate acestea, singurul protest desfășurat în București în ultima săptămână a fost cel al contabililor din Piața Victoriei. Fanii nu au ezitat să facă haz de necaz pe rețelele de socializare ale festivalului SAGA, ironizând ideea că protestele ar putea reprezenta un pericol semnificativ.

Reclamă

„Dacă o oprește vreun contabil și-i cere dosar cu șină. Nu te pui cu asta”, „Au prins-o la graniță fără e-factura și a făcut cale întoarsă” și „Mâine se anunță facturi lacrimogene, cocktailuri excel și tastaturi artizanale” au fost doar câteva dintre comentariile amuzante ale internauților.

Organizatorii festivalului au reacționat mai târziu, promițând restituirea banilor pentru biletele de duminică doar pentru cei care nu au scanat încă brățările. „Acest lucru nu are nimic de-a face cu SAGA și este dincolo de puterile noastre. Vestea ne-a lăsat pe toți devastați și știm că este o dezamăgire uriașă pentru voi toți, la fel cum este și pentru noi”, au scris aceștia pe rețelele de socializare.

Anularea concertului susținut de Nicki Minaj nu a fost singura problemă întâmpinată la festival. DJ Hardwell a plecat de pe scenă în timpul prestației sale, susținând că nu a fost plătit și că aparatura electronică nu funcționa corect. „Nimic nu funcționează. Vreau să cânt pentru voi, dar întregul sistem, totul, m-a lăsat balta. Nu pot cânta, este imposibil pentru mine. Îmi pare foarte rău trebuie să anulez momentul. Îmi pare rău și mulțumesc că sunteți aici,” a declarat Hardwell.

În plus, și cântăreața Tyla a anunțat cu patru zile înainte de eveniment că va absenta de la festival din cauza unor probleme de sănătate.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro