Nick Rădoi a împlinit recent 60 de ani, însă nu a dorit să primească cadouri de ziua lui de naștere, așa cum era normal, ci i-a făcut partenerei lui, Mădălina Apostol, o surpriză de neuitat.

Nick Rădoi și-a răsfățat iubita de ziua lui de naștere

Nick Rădoi a schimbat prefixul, motiv pentru care a dat o petrecere pe cinste, într-o local de lux din Las Vegas. Miliardarul a petrecut alături de prietenii apropiați și iubita lui, Mădălina Apostol, căreia i-a făcut mai multe cadouri extrem de scumpe.

Afaceristul nu s-a uitat la bani și i-a cumpărat o vilă în Vegas în valoare de 1 milion de euro și un Mercedes G Class de 100.000 de euro. Mădălina Apostol a rămas mută de uimire, mai ales că nu se aștepta să primească atâtea daruri din partea iubitului său.

„Ziua mea a fost una dim cele mai frumoase și mai speciale penteu că ne-am decis să plecăm din Mexic, în Vegas, unde am mai mulți prieteni. Am ținut-o la un restaurant foarte celebru aici, Nobu, știam că și Mădălinei îi place aici și am zis să fac ceva foarte tare.

Am avut vreo 18 prieteni în total, o masă foarte mare, s-a râs foarte mult, ne-am distrat, am dansat. Ce să zic, atât a avut și ea noroc, că a scăpat de ziua mea si nu a mai gătit. Am petrecut de la 9 seara până la ora 1 dimineața.

Aici restricțiile sunt ca oriunde, poți intra fără vaccin, fără test, nu cer nimic, e liber să mergi oriunde. Se poarta mască în interior, dar nu și exterior. De ziua mea am primit o pereche de ochelari de firmă, Prada, ediție limitată, tort, șampanie”, a declarat Nick Rădoi, în exclusivitate, pentru Click!

foto: Facebook

Mădălina Apostol a fost impresionată de gestul făcut de Nick Rădoi

Bruneta a mărturisit că vila pe care a primit-o cadou are 4 dormitoare, 3 livinguri, o bucătărie imensă, jacuzzi, piscină și grădină, sala de fitness. În plus, Mădălina Apostol a beneficiat și de o dantură nouă, pentru că avea probleme cu fațetele pe care și le pusese în urmă cu 10 ani.

„Chiar dacă a fost ziua lui, el mi-a făcut cadouri mie: cel mai frumos lucru posibil. Este această casă superbă. Acum câteva luni când eram în Mexic cu fata, Nick tot făcea drumuri și-mi spunea că are niște business-uri și a plecat o lună în America.

Nu am zis nimic, însă am vrut să plec în America la el și tot întâmpinam probleme din cauza vizei pentru fetiță. Am făcut eforturi, a trebuit să vin în România să fac viza. Timpul a fost foarte ok, pentru că el a avut timp să ia o casă, să o amenajeze și să o pună la punct.

Nu știam că el face asta pentru că nu mi-a spus absolut nimic. Eram în România și m-am certat cu el, i-am reproșat ca nu îi pasă de noi, dar apoi am aflat de fapt ce pregătea. Când am văzut-o, efectiv mi s-a tăiat respirația. Îmi pare acum atât de rău că am făcut pe nebuna și l-am certat, nu știam ce eforturi face, suta la suta acum realizez că locul meu era lângă el și trebuie să fac și eu acum efort mare să fiu lipită de el”, a mărturisit și Mădălina, pentru Click!