Oana Și Viorel Lis au avut parte de câteva evenimente neplăcute în ultima vreme din cauza problemelor de sănătate. Au fost infectați cu noul coronavirus și a fost nevoie să primească îngrijiri medicale de specialitate pentru a trece cu brio peste această încercare. Acum se pare că lucrurile încep să meargă mai bine pentru ei, pentru că cei doi nu uită niciodată să se distreze. Iată unde a fost surprins fostul edil al capitalei!

Lupul își schimbă părul, dar năravul, ba! Viorel Lis nu bagă în seamă problemele cu care se confruntă țara noastră în ultima vreme, așa că face tot ce-i stă în putință pentru a se simți bine. Supravegheat de soția sa, fostul edil al capitalei se delectează cu un joc la păcănele într-un mall din București. Imaginea a fost publicată de Oana Lis pe rețelele de socializare, moment în care a făcut și o glumă în propriul stil caracteristic.

„Momentul ăla când nu mai ști primar și nu te interesează dacă e grevă!!!”, a scris Oana Lis în dreptul fotografiei cu soțul ei jucând la păcănele.

social media

Oana Lis își dorește să devină mamă

Oana Lis este mai hotărâtă ca niciodată să devină mamă. Soția fostului edil a pus la punct toate formalitățile pentru a adopta un copil, așa că anul 2022 va fi anul în care cei doi vor deveni părinți cu acte în regulă. Chiar ea a fost cea care a dat vestea cea mare fanilor săi pe rețelele de socializare. Acum nu-i mai rămâne decât să aștepte să primească mult așteptatul telefon pentru a-și putea lua copilul acasă.

„Am depus un dosar de adopție și acum sunt foarte fericită că legea adopției s-a schimbat și simt eu așa că anul ăsta se va întâmpla să primesc un telefon magic.

(…) Sunt părinte adoptator deja, dar nu am copilul. E de doi ani dosarul. O să-l fac pe Viorel tătic anul ăsta!. Am foarte multă iubire de oferit! Am emoții numai când vorbesc despre lucrul ăsta”, a transmis Oana Lis, la un post de televiziune.