Cu câteva momente în urmă, Nicole Cherry și-a luat fanii prin surprindere după ce a publicat imagini într-o rochiță foarte mulată. Se pare că artista nu întâmpină probleme de niciun fel. Recuperarea în urma nașterii decurge cum nu se poate mai bine. A reușit cu succes să scape de kilogramele pe care le acumulase în sarcină, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber.

Pe 27 octombrie 2021, Nicole Cherry a adus pe lume primul ei copil, dar a “topit” deja kilogramele în plus. Deși au trecut doar două luni de la fericitul eveniment, nici nu se mai cunoaște că abia a născut. A slăbit într-un timp record și se bucură de reușita ei.

Cât de bine arată Nicole Cherry după prima naștere?

Artista s-a pozat într-o rochie mulată scurtă și fără bretele. Se poate observa cât de bine arată la un timp atât de scurt de la naștere. De asemenea, nu doar talia a revenit aproape la normal, dar vedeta are niște picioare de vis, iar brațele sunt subțiri și tonifiate. Anastasia o ține ocupată pe proaspăta mămică, iar kilogramele au dispărut rapid.

„Abia acum de câteva zile am început să mă odihnesc mai bine, pentru că pare că Anastasiei i s-au mai liniștit colicii. Dar 3 săptămâni a fost.. WOW. Sunt într-adevăr mai obosită. Dar pur și simplu mă bucur de fiecare moment alături de ea.”, spune cireșica pe InstaStory.

Nici nu zici că a născut! Cum arată Nicole Cherry în rochie mulată - dovada că s-a recuperat rapid după sarcină. FOTO
Instagram

Cum a reușit să scape de burtică?

Din câte se poate observa, abdoenul vedetei arată foarte bine pentru nici 3 luni de la naștere. Nicole Cherry a luat în greutate 12 kg pe timpul sarcinii, dar le dă jos extrem de rapid. Întrebată cum a reușit să scape de burtica de gravoduță, aceasta a explicat care este secretul ei.

„După o săptămână cam așa, am putut să îmi pun o centură postnatală de la Adinish. Ulterior am ales tot de la ei, lenjeria intimă pentru operația de cezariană, care este un corest, strânge foarte foarte bine.”, a povestit cântăreața.