Roxana Vancea s-a urcat pe cântar, iar rezultatul este uimitor după doar câteva zile de la naștere! A reușit să ajungă la o greutate optimă.

Roxana Vancea arată uimitor la doar o săptămână de la naștere. Vedeta a slăbit considerabil după nașterea bebelușului. Iubitoarea de fitness a dezvăluit primele imagini cu corpul ei. După ce a adus pe lume un băiețel de nota 10, Roxana Vancea se poate lăuda și cu o siluetă de admirat.

Roxana Vancea a impresionat întotdeauna prin aspectul ei de invidiat. Vedeta a fost mereu atentă la kilograme și foarte des prezentă în sala de fitness. La aflarea sarcinii a fost nevoită să se desprindă de pasiunea pentru sport, dar acum pare că a revenit la vechile obiceiuri. Deși a fost însărcinată, Roxana Vancea și-a controlat poftele de mămică, iar acum se bucură de rezultate mai bune.

Fotografie postată de Roxana Vancea după naștere.
Instagram

Multe dintre femei se confruntă cu astfel de probleme după sarcină, iar unul dintre realele motive sunt obiceiurile din timpul sarcinii. Acestea influențează la fel de mult precum o face micul nenăscut. Vedeta noastră sclipește de fericire, iar silueta ei este una de invidiat.

Ce greutate are Roxana Vancea după naștere?

Vedeta se mândrește cu un număr mic de kilograme și s-a urcat pe cântar cu încredere după sarcină. Roxana Vancea a împărtășit bucuria alături de fanii ei de pe instagram și a ținut să le arate rezultatele. În insta story-ul pe care l-a postat vedeta, a fost făcut public rezultatul la doar 7 zile. Vedeta a acumulat doar 5 kilograme pe timpul sarcinii, iar cântarul arăta 47,9 kilograme la cei 1,63 cm ai săi.

Bebelușul său a cântărit la naștere doar 3200g și a avut 51 de centimetri.  A mai declarat la insistențele fanilor că se menține astfel cu mișcare multă și prin evitarea exceselor. Spune că se simte foarte bine după naștere și că profită de fiecare moment petrecut alături de familia și bebelușul său.  Roxana Vancea își alăptează bebelușul exclusiv la sân și a mai declarat că nu se menajează extrem de mult. Deoarece îi place să fie gospodină, caută să aibă grijă atât de casă, cât și de copii.

Distribuie

Studiază marketing la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării și la Facultatea de Administrație și Afaceri. La vârsta de 20 de ani își folosește creativitatea în toate domeniile în care activează. În proiectele sale de modeling realizează concepte și styling-uri complexe. A avut colaborări în social-media și televiziune, iar pe rețelele de socializare creează conținut propriu și adoră să fie în contact cu oamenii. Este o fire creativă și îi place să fie înconjurată de tot ceea ce este frumos.