Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălau au fost protagoniştii unui scandal monstruos anul trecut, când ea a anunţat pe Facebook că divorţează în urma căsniciei de coşmar pe care o are. Şi-au aruncat vorbe dure, jigniri şi ameninţări, dar iată că noul an începe cu zâmbetul pe buze pentru amândoi. Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălau se află acum la munte, împreună cu cei doi băieţi ai lor şi par mai fericiţi ca niciodată.

Claudia Pătrăşcanu a postat pe contul său de Instagram o serie de filmuleţe în care apare pe pârtie, împreună cu băieţii ei şi ai lui Gabi Bădălău şi, surpriză, alături de ei se joacă în zapadă şi bărbatul de care voia să divorţeze.

Cei doi nu au anunţat în mod oficial că se împacă, dar analizând imaginile în care apar împreună şi zâmbetele largi de pe chipurile amândurora, pare că au decis să dea încă o şansă căsniciei lor.

„Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o’
„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni…… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soțul»……. și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime!’, a scris Claudia Pătrășcanu pe Facebook, pe 12 august.

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au făcut o nunta fastuoasă în 2016, odată cu botezul primului copil, după ce cu un an înainte se cununaseră civil chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. Cei doi mai au încă un băieţel, care a venit pe lume în 2017.