Gina Pistol și Smiley și-au luat prin surprindere fanii atunci când au anunțat că vor deveni părinți, deoarece cei doi au fost discreți cu relația lor și nu a existat vreo confirmare a relației lor decât în momentul în care micuța Josephine a venit pe lume. Dacă atunci evitau să vorbească despre viața de cuplu și cu atât mai mult, despre problemele din relația lor, în prezent, cei doi au făcut o serie de dezvăluiri despre momentele dificile.

Gina Pistol: ,,Chiar m-am supărat rău”

Chiar dacă cei doi se afișează mereu zâmbitori și par extrem de fericiți, nu așa au stat lucrurile și la începutul relației. Smiley a postat pe contul de Youtube un interviu dublu alături de prezentatoarea Tv, unde aceasta a făcut o serie de dezvăluiri. Printre subiectele abordate, se numără prima ceartă din relația lor. Gina Pistol a povestit că la începutul relației, între ea și artist a avut loc o dispută. Mărul discordiei era faptul că prezentatoarea Tv a fost nevoită să îl aștepte ore în șir pe Smiley, care se afla la studio și compunea versuri. Gina Pistol a mărturisit că atunci s-a pregătit destul de mult pentru întâlnirea cu artistul, dar a fost dezamăgită atunci când a fost nevoită să aștepte ore în șir.

Nici la ei nu e totul roz! Gina Pistol spune totul despre prima ceartă serioasă avută cu Smiley: „Pot să dispar din viața ta”
Instagram

,,Îmi spune Andrei: ,,Pe la 20:00 termin la studio”. Știți cum sunt femeile la începutul relației. Eram spălată pe păr, nu suport părul nespălat la o femeie, cremuită toată, gomaj, piele fină, miroseam frumos, cred că toată scara blocului mirosea a mine, îmbrăcată mișto (…). Se face 21:00, zic nu-i scriu acum să nu fiu insistentă. 21:30, îl întreb cum merge treaba. Zice: ,,Acum mai am o strofă de făcut, o să iasă mișto”.

Îi vedeam încântarea, entuziasmul, și-am zis să nu i-l stric… 1 noaptea, eu tot așa. Mai retușam un pic machiajul. Atunci a fost prima ceartă. L-am întrebat: ,,Ne mai vedem sau nu?”. Zice: ,,Mai durează puțin”, și atunci i-am zis: ,,Știi ce? Caută-mă că o să-ți răspund eu”. (…) Chiar m-am supărat rău. Eu când mă supăr rău de tot gata, pot să dispar din viața ta așa. Nu mai știu cum m-ai împăcat. Acum te cunosc, dar eram la început”, a povestit Gina Pistol.