Bruna Biancardi este pe ultima sută de metri cu sarcina, dar se pare că Neymar nu îi dă deloc vești bune. Fostul star de la Paris Saint-Germain este cunoscut ca fiind un cuceritor și nu este de mirare că femeile frumoase roiesc mereu în jurul lui. De data asta, fotbalistul a fost filmat în ipostaze care nu au fost deloc pe placul Brunei.

Bruna Biancardi și Neymar sunt împreună de câțiva ani, iar în tot acest timp, relația lor a trecut prin multe etape, inclusiv printr-o pauză. Cei doi nu au putut sta separați prea mult timp, așa că și-au dus conexiunea la nivelul următor și așa se face că Neymar va deveni tătic de fetiță pentru prima dată.

În urmă cu câteva luni, iubita lui Neymar a anunțat că este însărcinată și, tot atunci, Neymar îi cerea scuze în mod public pentru tot ce a făcut și promitea că nu va mai călca strâmb. Bruna l-a iertat, dar se pare că fotbalistul nu a putut rezista prea mult tentației, iar cea mai bună dovadă este cea mai recentă filmare cu el.

Neymar, filmat în ipostaze compromițătoare alături de două femei, cu doar câteva săptămâni înainte ca iubita lui să nască. „Sunt dezamăgită” Goal.com

Neymar a călcat strâmb

Însărcinată în a opta lună, Bruna Biancardi a fost nevoită să privească o filmare cu iubitul ei în club, în timp ce se distra alături de două femei. Filmările din clubul spaniol nu au lăsat-o deloc indiferentă, așa că aceasta și-a exprimat părerea pe Instagram, acolo unde le-a transmis un mesaj tuturor celor care o întrebau despre nefericitul eveniment.

„Bună ziua, sunt îngrijorată pentru ceea ce s-a întâmplat și, încă o dată, sunt dezamăgită. Însă, pe ultima sută de metri a sarcinii, atenția și preocupările mele sunt îndreptate către fiica mea și doar la asta mă gândesc acum”, a spus Bruna.

Momentan, Neymar nu a avut nicio reacție publică, semn că vrea să își rezolve probleme în intimitate, cu iubita lui.