În ultima vreme, belelele se țin lanț de Neymar. După ce iubita și fiica lui au fost în pericol de a fi răpite în urmă cu câteva săptâmăni, acum, starul de la Al Hilal s-a trezit că este bun de plată, după ce o fostă menajeră l-a dat în judecată.

Celebra publicație „Le Parisien” a dezvăluit o plângere împotriva atacantului lui Al-Hilal, Neymar, depusă de o fostă menajeră. Ziarul francez susține că Marcia, o braziliancă în vârstă de 35 de ani care nu are documente, solicită 368.000 de euro de la jucător într-un tribunal muncitoresc din Saint-Germain-en-Laye, pentru că a angajat-o între ianuarie 2021 și octombrie 2022 fără a o înregistra legal, dar și pentru alte încălcări ale legilor franceze.

Reclamanta susține că a lucrat în fiecare zi a săptămânii și a fost plătită în numerar. Pe lângă munca nedeclarată, acuzațiile presupun programul obositor impus ei, neplata orelor suplimentare și lipsa concediului plătit și a asigurării de sănătate.

Marcia afirmă că a fost forțată să lucreze până la 15 zile înainte de a da naștere celui de-al patrulea copil și, după naștere, nu i s-a mai permis să ocupe postul.

Neymar, dat în judecată de o fostă menajeră. Femeia cere despăgubiri de sute de mii de euro social media

Femeia se ocupa, inclusiv, de pedichiura Brunei Biancardi, iubita lui Neymar

Conform plângerii, angajata a lucrat pentru Neymar la petrecerea de ziua lui de la împlinirea vârstei de 27 de ani în februarie 2019. Din ianuarie 2021, a început să fie permanent la serviciul fotbalistului. Activitățile sale, spune ea, au inclus curățenia și îngrijirea unghiilor partenerei fotbalistului, Bruna Biancardi.

Plângerea este însoțită de mesaje schimbate între Marcia și asistentul personal al lui Neymar, care dovedesc munca femeii în casa jucătorului brazilian.

Neymar, dat în judecată de o fostă menajeră. Femeia cere despăgubiri de sute de mii de euro arhivă presă

Se adaugă că ea lucra nouă ore pe zi de luni până joi, șase ore vineri și sâmbătă și șapte ore duminică, program pentru care era plătită cu 15 euro pe oră și dublu în zilele libere legale. Deși nu avea o foaie de salariu, a notat orele într-un caiet, de asemenea, depus ca probă.

Înainte ca Neymar să părăsească Parisul pentru a juca în Arabia Saudită, i s-a trimis o scrisoare pentru a căuta o soluție pe cale amiabilă la dispută și, în absența unui răspuns, ea a decis să meargă la tribunalul muncitoresc.