Neti Sandu nu are nevoie de prea multe introduceri. De mai bine de douăzeci de ani, Neti a rămas fidelă horoscopului, dar și PRO TV-ului. Vedeta a fost mereu o prezență discretă pe scena mondenă și a preferat ca munca să vorbească pentru ea. Neti este recunoscută pentru profesionalismul de care dă dovadă și pentru cariera ei, dar și pentru sinceritatea cu care s-a afișat mereu în fața fanilor.

Neti Sandu este un exemplu atunci când vine vorba de cariera în televiziune. Prezentatoarea poate da oricând lecții celor care aspiră să prezinte horoscopul și nu numai. Neti este o persoană complexă, cu multe secrete, dar și cu multe lecții de viață. Invitată recent în podcast-ul lui Horia Brenciu, horoscopista a dat cărțile pe față și a răspuns cu sinceritate la toate întrebările.

Neti Sandu, adevărul despre bărbatul din viața ei. Horoscopista a dat totul din casă. „Am stat 10 ani”
Playtech

Neti Sandu, secretul unei relații de durată

Atunci când vine vorba de carieră, Neti Sandu nu mai are nimic de demonstrat. Aceasta a devenit reprezentativă în ceea ce face și a atins, probabil, cel mai înalt nivel. Totuși, un aspect i-a măcinat mereu pe fanii ei. Neti Sandu este extrem de secretoasă și nu își expune niciodată viața personală.

Aceasta este de părere că anumite lucruri și persoane trebuie să rămână în intimitate, departe de lumina reflectoarelor. Curios din fire, Horia Brenciu nu s-a putut abține să nu o întrebe pe invitata lui despre iubitul ei și despre relații. Neti Sandu a abordat cu sinceritate și acest capitol, iar răspunsul a fost unul destul de elaborat și detaliat.

„Eu nu vreau să stau cu cineva doar pentru că nu pot să stau singură. Aici e problema cu dependențele! Tu întâi trebuie să-ți rezolvi aceste dependențe. Dacă este loc să intre cineva în viața ta, să intre. Trebuie să fie o complementare.

Eu văd o prietenie, o relație, eu altfel văd trăitul cu cineva. E foarte greu să conviețuiești, în general. Dar am experimentat trăitul în doi. Mi-a plăcut. Am stat zece ani.  A fost așa cum am avut eu nevoie. Ideea este că trebuie să te completezi. Acum, nu sunt îndrăgostită.”, a declarat Neti Sandu în podcast-ul amintit.