Pe Neti Sandu o știe o țară întreagă. De ani de zile, vedeta prezintă Horoscopul la PRO TV. Deși știe mai mereu ce se întâmplă cu astrele, se pare că nu le-a putut alinia în favoarea ei. Prezentatoarea este singură și se pare că nu regretă că nu are un partener.

Neti Sandu este în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze. Deși transmite o energie molipsitoare, vedeta ascunde o dramă pe care nu mulți o știu. Astrologul de la PRO TV nu vorbește prea des despre viața ei privată, dar și când o face, fanii rămân uimiți.

Neti are o poveste de viață care ar putea fi, lejer, un scenariu de film. Vedeta a trăit intens fiecare poveste de dragoste. În ciuda faptului că nu toate au avut un final fericit, prezentatoarea a avut puterea de a merge mai departe. Totuși, una dintre ele i-a lăsat o cicatrice pe suflet, iar tristețea i se simte în glas de fiecare dată când vorbește despre ea.

Neti Sandu a suferit din dragoste. Vedeta a intrat în depresie din cauza fostului soț Captură TV

Neti Sandu, mariaj încheiat printr-un divorț

La doar 24 de ani, Neti Sandu s-a căsătorit cu sufletul ei pereche. Din păcate, mariajul s-a încheiat după doar doi ani, iar modul în care a fost părăsită a băgat-o în depresie. La propriu. Cei doi au fost împreună timp de 10 ani, iar Neti credea că vor rămâne unul lângă celălalt pentru tot restul vieții.

Partenerul ei a fost cel care a decis să pună punct relației. Deși el a avut inițiativa, nu a fost suficient de asumat să îi spună asta în față, ci a preferat să scrie un bilețel. Poate cel mai trist din viața lui Neti Sandu.

„Dacă rămâneam în fosta relație, de 10 ani, nu schimbam nimic, eu credeam că sunt fericită și viața mergea înainte, pentru că eu ziceam că așa trebuie. Acesta a fost evenimentul nefericit care m-a plonjat într-o depresie din care în momentul când am decis să ies a fost salvarea mea”, a declarat astrologul pentru viva.ro.

De atunci, vedeta este singură, dar nu pare să fie deranjată de acest aspect. Ba mai mult, spune că nu intenționează să se angajeze într-o relație doar de dragul de a nu sta singură.