Nepotul lui Romică Țociu, a fost operat de urgență, după ce a înghițit două bile. Din fericire, Philip Ioan a fost externat cu bine.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Romică Țociu a povestit cum nepotul lui în vârstă de doi ani și jumătate a ajuns la spital. Copilul a înghițit două bile magnetice, iar toată familia a fost speriată preț de câteva zile.

O întâmplare de coșmar

Nepotul lui Romică Țociu a ajuns de urgență la spital! Cel mic a stat trie ore în operație. „Am plâns de m-am rupt…”
Facebook

„Lui îi era rău de la stomac. Medicii au zis, inițial, că are enterocolită. Noroc cu un medic care a zis să-i facem radiografie. Au găsit două bile în stomăcel! M-a sunat Cătălin disperat în America. L-au dus la Grigore Alexandrescu imediat. Doctorul Chiriac l-a salvat pe Philip. Trei ore și jumătate a durat operația. O bilă s-a dus în colon, alta în intenstin, au blocat tot stomacul. Un copil de doi ani și jumătate să stea trei ore jumătate în operație”, a mărturisit Romică Țociu, la Pro TV.

În ciuda faptului că Philip avea infecție, nu a făcut febră.  Din fericire, totul s-a terminat cu bine, însă toți membri familiei au tras o sperietură zdravănă. Norocul a fost de partea lor pentru că medicii au decis să facă o ecografie și așa au descoperit problema.

„ Primul doctor a zis: nu vreau să vă sperii! Dacă le-a înghițit pe amândouă nu-i problemă, dacă se lipesc și se duc. Dar dacă se dezlipesc e o nenorocire! Și așa a fost. Cătălin și Nicoleta au fost tari. Acum copilul a ieșit de la Reanimare, e în spital acum, i-au scos furtunele. Îl aștept acasă. E sufletul meu, am plâns de m-am rupt. Cătălin plângea, Nicoleta plângea. Noi eram în America și nu puteam face nimic. Feriți-vă de bilele magnetice, e un joc. Ajunsese apoape de șoc septic copilul! A indus pe majoritatea doctorilor în eroare, el avea infecție și nu a făcut temperatură. Dacă nu-i făceau ecografie, lucrurile erau foarte grave.”, a conchis Romică Țociu.