Nicolae Ceaușescu, nepotul fostului lider comunist face dezvăluiri uimitoare despre ce se întâmpla înaine de ’89.  În perioada de comunism oamenii trăiau destul de greu. Vremurile erau grele și traiul destul de sărăcăcios. Nicu Ceaușescu dădea petreceri și chefuri când lumea trăia greu, după cum povestește nepotul lui Nicolae Ceaușescu.

Nicu Ceaușescu a fost cel de-al treilea copil al soților Nicolae și Elena Ceaușescu. Era cunoscut pentru petrecerile fastuoase la care participa. Fiul soților Ceaușescu obișnuia să organizeze petreceri scandaloase și fastuoase. „Prințișorul” familiei petrecea cu prieteni și apropiați, la care participa și Nicolae Ceaușescu, verișorul copiului Elenei și Nicolae Ceaușescu.

„Prințișorul” organiza petreceri cu mult alcool și multă distracție

Nicolae Ceaușescu este fiul lui Ion Ceaușescu, fratele cel mai mic al fostului președinte Nicolae Ceaușescu a făcut dezvăluiri uimitoare. Invitat la Sinteza zileu, acesta a povestit cum arătau petrecerile organizate înainte de 1989.

„Sunt lucruri adevărate, dar aş întreba, cui Dumnezeu, la 20 şi ceva de ani, nu îi plac petrecerile? Nu erau niște petreceri ieșite din comun (…) Se făceau destul de multe tâmpenii care deranjau.

Sigur că în perioada respectivă, la creierul pe care îl aveam, de copii teribili, era destul de mult alcool, dar nu se depășeau foarte tare limitele incintei. Ce făceam, făceam între noi. Sigur, făceam destul de multe poante, glume.

Făceam împreună vacanțe, sărbători. Eram aproape zi de zi la familia Mizil. După ce s-au răcit relațiile, mă vedeam cu Nicu. Relațiile s-au răcit în 1980.”, a povestit Nicolae Ceaușescu, conform „Sinteza Zilei” de la antena3.ro

Nepotul lui Ceaușescu, dezvăluiri inedite despre petrecerile organizate de fiul tovarășului. Ce lucruri nebunești se întâmplau: „Era destul de mult alcool”
Sursă foto: Arhivă

Nicolae Ceaușescu a vorbit și despre iubirea dintre Nicu Ceaușescu și Donca Mizil

„Povestea lui Nicu cu Donca (n.r. Donca Mizil, fiica lui Paul Niculescu Mizil) a durat 15 ani. A fost o poveste super frumoasă.  Elena Ceaușescu voia să îl îndepărteze de gaşca asta nebunatică, pentru că avea alte gânduri cu el. Dar, ceea ce s-a întâmplat exact, aş vrea să îl citesc pe Paul Nicolae Mizil, un om deosebit, Dumnezeu să-l odihnească. A spus: Ce se ce întâmplă, se întâmplă între noi şi familia Ceauşescu. Voi, ceilalalţi, nu aveţi niciun fel de treabă să vă amestecaţi.

Sigur, pentru mine, care aveam 20-21 de ani, faptul că ţineam foarte mult la amândoi, ţineam şi la ceilalţi membri ai grupului, fiind cel mai mic, eram un „Jolly Joker” pentru ei, m-a durut foarte tare această despărțire și m-a și marcat o perioadă destul de bună.” , a povestit Nicolae Ceaușescu, în exclusivitate pentru emisiunea „Sinteza Zilei”, de pe antena3.ro