Celebru în mediul online, Nelson Mondialul i-a șocat pe fanii lui după ultima postare

Nelson Mondialul este unul dintre cei mai celebri interlopi din România. De altfel, clujeanul nu se sfiește să își descrie singur această „titulatură”.

Considerat unul dintre cei mai amuzanți Youtuberi, Nelson Mondialul rupe audiențele în mediul online. Recent, acesta a reușit să șocheze pe toată lumea cu un gest pe care l-a făcut la cimitir.

„Dialog” cu tatălui lui lângă mormânt

Nelson Mondialul nu trece prin cea mai confortabilă perioadă din viața lui. Asta după ce recent a aflat o veste deloc îmbucurătoare. Interlopul a pierdut procesul cu una dintre forțele concurente ale emisiunii Puterea dragostei.

Bianca Comănici l-a dat în judecată pe clujean după ce a primit mai multe jigniri din partea acestuia.

După câteva înfățișare la tribunal se pare că procurorii au dat câștig de cauză brunetei.Astfel Nelson Mondialul va trebui să îi plătească acesteia daune de aproape 6000 €.

Dezamăgit de verdictul de la tribunal, Nelson Mondialu a făcut o vizită la cimitir.Acesta aprins o lumânare la mormântul tatălui lui. Celebrul interlop a filmat vizită sa la cimitir însă a reușit să-i șocheze de-a dreptul pe internauți cu ceea ce au urmat.

Mai concret acesta început să simuleze un dialog cu tatăl. Acesta a trecut la cele veșnice în urmă cu câțiva ani. Nelson Mondialu a lăsat de înțeles că părintele lui îl îndrumă să facă un pas în a-și căuta dreptatea. Totul după ce nu a avut câștig de cauză în procesul cu Bianca.

Astfel acesta a specificat că va merge în audiență la procurorul de caz.

FullSizeRender

Pentru că am momentul să fie și mai bizar imediat după discursul lui Nelson clopotele bisericii din apropiere au început să bată.

Clujeanul l-a interpretat acest detaliu ca pe un semn divin.Așadar a mărturisit că se va ține de planul lui. Astfel acesta va alege  o altă linie în încercarea de a câștiga procesul.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.