Nelson Mondialu și-a cumpărat mașină nouă, care a costat o avere. Nelson nu s-a putut abține să se laude cu noua lui achiziție. Acesta a vrut să le arate fanilor cât de bine o duce el și le a dezvăluit fanilor ce mașină conduce. În plus, el a dat și o mare sumă de bani pe mașina respectivă; astfel că nu avea cum să o țină doar pentru el.

Se pare că Nelson și-a achiziționat un Porsche Carrera, pe care a dat o grămadă de bani. Bărbatul a postat un video pe canalul lui de YouTube, în care s-a filmat la semafor. A reușit astfel să atragă toate privirile cu bolidul lui de lux. Se pare că nu a costa deloc puțin, ci  300.000 de euro; o sumă extrem de mare pentru o mașină, dar Nelson este mândru de ea.

Nelson Mondialu și-a cumpărat o mașină de lux

Mașina respectivă este o adevărată comoară pentru Nelson Mondialu. Are interior de piele și motor cu mulți cai putere. Noua sa mașină poate fi admirată în toată splendoarea ei pe canalul de YouTube al lui Nelson Mondialu. De când s-a apucat de postat pe YouTube, are din ce în ce mai mult succes și foarte mulți urmăritori. În plus, el este admirat pentru curajul cu care spune lucrurilor pe nume.

„Mânca-v-aș Dumnezeul, sunt la semafor. Imediat, uite…Deci auziți aici (și pornește motorul, n.r.). Deci sunt cu ultimul model de mașină, sunt cu Porsche Carrera, eu cu veverița. Auziți motor, fraților. Nici nu vreau să zic mai multe. 

Am 300 de mile la oră, cine știe, cunoaște… Asta a fost mașina lui James Bond. Domnilor, mașina…să nu-mi ajute Dumnezeu, așa cevaaaa. Niiii, i-am dat 200. Se uită lumea, ce mașină și-a luat Nelson Mondialu din Cluj-Napoca. La 5000 de turații, nici nu se mișcă mașina. 

Tot e din piele. Eu sunt la volan, uitați schimbător de viteză, cu 7 trepte. Are și trapă. Nici n-are rost să discutăm. Mai stau puțin la semafor. Mașina asta a făcut val-vârtej în tot globul pământesc” a spus Nelson Mondialu, pe canalul său de Youtube.