Celebritatea lui Nelson Mondialu nu mai poate fi contestată acum. După ce a devenit faimos datorită diferitelor filmulețe pe care le publică pe canalul său de YouTube, tot mai multă lume îl urmărește pe zi ce trece.

Reclamă

Așa cum ne-a obișnuit, Nelson Mondialu își ține la curent fanii cu tot ceea ce face sau cu ce mai apare nou în viața lui. Așa s-a întâmplat și de această dată. Interlopul a organizat o petrecere de zile mari, în stilul caracteristic, unde l-a invitat pe manelistul care știe să facă cea mai bună atmosferă, Florin Salam. se pare că invitații nu au ținut cont de restricțiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus, astfel că s-au distrat în voie.

Reclamă

Atmosfera a fost una pe cinste, nici nu avea cum să fie altfel cu Florin Salam prin preajmă. Nelson Mondialu nu a ținut cont de nicio restricție, astfel că nu s-a uitat la bani nici de data aceasta. A făcut dedicații și a încins atmosfera așa cum știe el cel mai bine.

Nelson Mondialu, incredibil ce i-a făcut lui Florin Salam la o petrecere!
Nelson Mondialu, incredibil ce i-a făcut lui Florin Salam la o petrecere!

Ce spune Nelson Mondialu despre Margherita din Clejani?

Nu cu mult timp în urmă, Nelson Mondialu și-a dat cu părerea despre Margherita din Clejani. Interlopul nu s-a ascuns după degete și a spus verde-n față ceea ce crede. Chiar dacă a aruncat cu vorbe extrem de dure cu privire la artistă, acesta a fost cât se poate de sincer.

„Margherita ținea maimuța și o strangula și taică-su o ținea de spate, să nu pice. De la ce? Margherita a consumat…spune ea că era așa de la pastile, pastile pe care susține că le-a cumpărat din farmacie. Domnilor, vă rugăm să ne dați și nouă adresa de la farmaciile care vă aduc în starea aceea.

Acum, nu vă faceți griji…Margherita nu o să fie arestată…Ea deja a cooperat cu poliția, a dat declarații. Nu putea, trebuia să fie un părinte, a venit taică-su, ca era era minoră. Nu va fi arestată, înțelegi? Eu am mai făcut un clip și v-am spus. I-a deschis taică-su ușa din spate de la mașină și ea s-a dus precum calul, să urce în față, la volan.

Nu e prima dată când…femeia a mai practicat așa ceva, a mai trecut prin asta, nu e nici prima, nici ultima” a spus Nelson Mondialu, pe contul său de Youtube, în vlogul postat.