Nelson Mondialu, surpriza uriasa pentru fanii vlogului sau. Acesta le-a aratat urmaritorilor cum arata casa de la tara pe care ar fi cumparat-o. Dar nu el va locui in ea, ci Bianca si Livian. Potrivit barbatului, cei doi se vor intoarce in tara si se vor stabili in acea casa. Acesta ar fi cadoul de nunta al lui pentru cei doi tineri. Nu stim inca daca este serios, sau nu, dar cert este ca Nelson a filmat in acea casă.

Reclamă

Nelson a gasit si cativa oameni adunati. Acestia, vecini cu casa pe care se preseupune ca a cumparat-o, au fost intrebati de tatal lui Livian daca se bucura ca o vor avea pe Bianca de la Puterea Dragostei vecina.  Barbatul a spus ca le-a cumparat casa tinerilor pentru ca feciorul lui s-a insurat cu bruneta. Mai mult ca sigur ce doi nu s-au casatorit, iar Nelson a vrut doar sa agite spiritele.

Reclamă

„S-a însurat copilul cu Bianca de la Tecuci. I-am luat casă la țară să-i fac vecini cu voi! V-ar plăcea să o aveți pe Bianca vecină cu voi?”, a întrebat Nelson Mondialu.

Livian a vorbit despre momentul in care Nelson a fost arestat

Livian de la Puterea Dragostei a vorbit despre viata celebrului sau tata, Nelson Mondialu. Tanarul si-a reamintim momentul in care tatal sau a fost arestat. Chiar daca pe atunci era doar un copil, imaginea aceea l-a bantuit multi ani. Avea doar 7-8 ani cand s-a intamplat acest lucru. Tanarul a ales sa vorbeasca pe vlog despre acest trist episod, mentionand ca a povestit doar o mica parte din ce a trait in acele momente.

„Era iarnă. Trebuia să vină Crăciunul. De obicei arestările se fac iarna pentru că sunt sărbătorile și îți vine să dai în prăduială pentru a fi mai aproape de cei dragi. Eu eram afară, făceam om de zăpadă, în spatele blocului.

Mama s-a uitat pe geam să vadă dacă sunt acolo. M-a strigat, a coborât, a chemat taxiul, m-a chemat în fața blocului, m-am urcat în mașină și a zis: ‘hai că mergem’. Eu nu am vrut să merg și a zis: „Hai în mașină”. Nu comentam eu așa că vedeam după fața mamei, a tatălui meu, înțelegeam dacă e ceva serios. M-am urcat în mașină, aveam 7-8 ani, în 2003 a fost arestat. Știu că eram în clasele 1-4 când m-a sunat tata din închisoare. Și o întreb pe mama ce s-a întâmplat, la care ea se uită la mine și a zis: l-o arestat pe tatăl tău”, a spus Livian pe vlog.