Certurile între frați sunt un lucru foarte comun, dar ce se întâmplă atunci când aceste neînțelegi apar în rândul familiilor regale?

Din câte se pare, între cei doi prinți ai Casei Regala a Angliei, Harry și William, lucrurile nu sunt atât de roz pe cât s-ar aștepta publicul să fie. De-a lungul anilor, Harry a încercat să se ridice pe cât de bine a putut la standardele impuse de fratele său mai mare.

William este într-adevăr un „baiat de aur”, după cum îl numesc mulți. Este în primul rând moștenitorul coroanei Angliei, iar fratele său mai mic a trăit mereu în umbra sa. Orice a făcut William, Harry a trebuit să facă la fel de bine pentru a se ridica la așteptările familiei sale și a oamenilor din jur.

Chiar prințul Harry a făcut câteva declarații despre relația cu fratele său în cadrul documentarului „Harry&Meghan: O călătorie în Africa„, povestind cum responsabilitățile regale au intervenit mult în relația dintre cei doi frați.

„Datorită acestui rol și acestui job, să fii parte din această familie,să fii supus presiunii, lucrurile se întâmplă inevitabil. Dar până la urmă, suntem frați, vom fi întotdeauna frați. Chiar dacă suntem în mod cert pe drumuri diferite, eu voi fi mereu alături de el și sunt la fel de singur că și el va fi întotdeauna alături de mine.”

Harry trece momentan printr-o perioadă dificilă din viața sa, în special datorită procesului pe care l-a demarat împotriva presei britanice. În acest moment, relația dintre cei doi frați ar trebui să se repare cât mai rapid, în special pentru că este mai mult ca sigur că Ducele de Sussex are nevoie de susținerea fratelui său mai mare.