Larisa Udilă trece printr-o perioadă destul de grea. După ce a stat câteva zile în spital, modelul a decis să își i-a o bine meritată vacanță. Dar a avut o surpriză neplăcută.

Din fericire pentru noi, fosta concurentă de la “Bravo! Ai stil” este în afara oricărui pericol. Larisa a ținut să le explice fanilor că ea și cu Bogdan sunt în regulă dar au avut o mare dificultate în a se înțelege cu poliția din Turcia. Se pare că limba engleză nu este chiar preferata turcilor. O situație neplăcută mai ales pentru că se afla în drum spre vacanță.

Cum s-a întâmplat totul

Instagram

„Haideți că eu v-am spus că anul acesta o să înceapă ciudat, sper să nu se și termine ciudat. A fost un accident destul de micuț, dar vă dați seama că a fost neplăcut pentru noi ca, într-o țară străină, să nu ne înțelegem, nimeni nu vorbea o boabă de nimic… engleză, franceză, germană. A fost horror. A intrat în spatele nostru și am sărit cu capul de plafon. A intrat cuviteză, dar bine că nu am pățit nimic”, a povestit Larisa Udilă, pe Instastory.

În mod cert, Larisa nu avea nevoie de așa ceva. Mai ales că imediat după Anul Nou, modelul a suferit un accident în bucătărie. A ajuns la spital după ce s-a opărit cu apa pentru ceai.

Eram foarte răcită, am răgușit foarte tare și aproape că nu puteam să mai vorbesc deloc, așa că am decis să ne oprim la o benzinărie și l-am pus pe soțul meu să-mi aducă un ceai. La benzinăria respectivă ceaiul era foarte mare, cana foarte plină și nu avea capacul pus deasupra.

Și i-am spus soțului meu să stea puțin să se răcească ceaiul. El, grăbindu-se acasă, a intrat într-o bordură și norocul meu a fost că nu am ținut ceaiul deasupra picioarelor, îl țineam în partea stângă jos.”, a declarat Larisa Udilă în cadrul emisiunii Star News.