Vedeta are probleme după ce a fost dată în judecată de o firmă de recuperări. Fosta iubită a lui Magaye Gueye, fotbalistul care a apărat culorile Dinamo, este hăituită de recuperatori după ce nu și-a mai plătit abonamentul de telefonie mobilă.

Laurette Atindehou riscă să plătească penalități mari

Afacerista este urmărită de greșelile din trecut. O firmă specializată în recuperarea datoriilor prescrise a dat-o în judecată pentru o creanță pe care vedeta o are încă din anul 2015. Potrivit documentelor depuse la dosar, fosta iubită a lui Magaye ar fi avut un contract. Obiectul contractului consta într-un „pachet de servicii de comunicații electronice”, oferit de o firmă de telefonie mobilă.

În cursul anului 2015, Laurette ar fi început să nu își mai onoreze facturile. După șapte ani, o societate care se ocupă de recuperarea creanțelor a cumpărat datoria. Aceasta a cerut instanței de judecată să admită executarea silită a lui Laurette Atindehou, pentru suma de 402 lei. În același timp, s-a mai solicitat și obligarea vedetei la plata penalităților de întârziere, a dobânzii legale, a despăgubirilor pentru încetarea prematură a contractului și cheltuieli de judecată.

Cu toate acestea, dacă își va angaja un avocat, Laurette are toate șansele să obțină o hotărâre judecătorească favorabilă. Conform legii, datoria către societatea de telefonie mobilă s-a prescris deja.

Necazuri pentru fotomodelul Laurette! Afacerista trece printr-o perioadă grea
Social media

Cum s-a remarcat Laurette în industria modelling-ului

Mulatra a reprezentat România la finala mondială „Top Model of the World” și a apărut în revista italiană „7 magazine”. Manechinul român cu rădăcini africane se mândrește cu un chip frumos și o siluetă perfectă după care ar râvni multe femei.

Înainte de a ajunge fotomodel internațional, Laurette a participat și a câștigat concursuri ca Miss Brăila, Miss Winmarkt sau Miss România. De mică și-a dorit să ajungă în lumina reflectoarelor. Vedeta visa să fie admirată și să devină cunoscută și a perseverat în acest sens.