Reclamă
Reclamă

Daniela Crudu și Nea Mărin au avut o relație plină de intrigi în timpul filmărilor pentru emisiunea „Poftiți pe la noi.” După anunțul vedetei că este însărcinată, dansatorul a făcut o declarație specială pentru aceasta. Cei doi nu s-au mai văzut de timp timp, dar încă păstrează legătura. 

În ultima vreme, declarațiile vedetei au surprins pe toată lumea. Ea anunțase că și-a făcut cont de OnlyFans și invita curioșii să se aboneze la ea.

Daniela Crudu a luat o decizie importantă în ceea ce privește viitorul ei. Fosta asistentă TV și-a dorit să devină mămică și, astfel, ea este însărcinată în trei luni. Atât ea, cât și iubitul ei sunt în culmea fericirii și abia așteaptă să îl cunoască pe bebeluș.

„Da, sunt însărcinată. Săptămâna viitoare fac trei luni de sarcină. Încă nu am aflat sexul copilului.”, a spus Daniela Crudu.

Reclamă
Social media

Ce a spus Nea Mărin despre sarcina Danielei Crudu

Nea Mărin și Daniela Crudu au participat la mai multe show-uri televizate și au reușit să se cunoască mai bine. Acesta i-a urat vedetei doar lucruri bune și este fericit că și-a găsit liniștea alături de partenerul ei. Speră că devină o femeie serioasă, la fel ca celelalte femei care au făcut pasul cel mare.

„Să fie sănătoasă și mă bucur tare mult pentru ea că și-a găsit liniștea, mă bucur când aud așa ceva, astfel de vești. Am avut de-a face cu toate fetele astea din showbiz. Când ajung în pragul căsătoriei toate devin serioase, femei de casă, mă bucur că și ea a ajuns în stadiul acesta.”, a declarat nea Mărin pentru Ego.ro.

Nea Mărin a fost întrebat dacă i-ar boteza copilul Danielei Crudu, dar nici nu se gândește la o astfel de propunere. Consideră că cea mai potrivită persoană ar fi chiar Bianca Drăgușanu, una dintre prietenele ei bune.

„Să vedem, nu cred că eu sunt cel mai potrivit să-i nășesc copilul, eu sunt cu lumea mea, ea este cu a ei. Daniela era cu Bianca Drăgușanu, tot timpul, ea e mai potrivită ca nașă, normal.”, a mai spus Nea Mărin.

Reclamă
Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro