Nea Mărin și Liviu Vârciu au o relație cu totul și cu totul specială. Coregraful îl considera pe actor fiul lui si il ajuta de fiecare data. Pe lângă sfaturi, Marin Barbu l-a ajutat pe Liviu și cu bani, în două rânduri. Suma totală a ajuns la 50.000 de euro, insa actorul a reusit sa ii dea inapoi fiecare banut. Asta tot cu ajutorul lui Nea Mărin. Cum a fost posibil?

Reclamă

Liviu și Nea Mărin au sustinut mereu in fata publicului ca au o relatie tata-fiu. Simpaticul coregraf a sarit in ajutorul actorului de fiecare data. In urma cu ceva timp, cand Liviu isi construia casa din Baneasa s-a plans ca nu are destui bani pentru finalizare si amenajare. Atunci, simpaticul coregraf i-a dat lui Liviu 30.000 de euro. Banii au fost fara conditii de dobanda sau de returnare. Întelegerea a fost ca Liviu sa ii inapoieze cum si cand poate.

Reclamă

Si asa a facut! De fiecare daca cand a mai prins cate un contract generos, Liviu i-a virat lui Nea Marin o parte din bani. Cu toate astea, actorul a mai apelat si la alte imprumuturi la „tatal” adoptiv, suma totala ajungand la 50.000 de euro. De multe ori, Nea Mărin afirma ca il implica pe Liviu in proiectele tv pe care el le are pentru a fi sigur că „fiul” ii va inapoi imprumutul. Si asta s-a si intamplat! Atunci cand Liviu a primit un rol în serialul Fructul Oprit si rolul de coprezentator la Asia Expres, a reusit sa stranga o suma bunicica. Astfel acum, Liviu a reusit sa ii inapoieze lui Nea Marin si ultimul banut!

Liviu Vârciu tătic pentru a treia oara

Fiul adoptiv al coregrafului a devenit tată de băiețel. Actorul nu isi mai incape in piele de fericire. Inca de ceva timp Liviu Vârciu afirma ca isi doreste din tot sufletul si un baietel, fiind deja tata de fete. Barbatul mai are doua fiice, una cu Anda Calin si alta cu Ami Teiceanu. Carmina, fiica lui Liviu si a lui Ami are deja 18 ani si este o domnisoara extrem de frumoasa. Din pacate, relatia dintre tanara si tatal ei este una destul de rece.