Între cei doi există o conexiune cu totul specială și rar întâlnită în showbiz

Liviu Vârciu și Nea Marin sunt printre cele mai îndrăgite figuri din showbiz-ul românesc.

Acest lucru nu ar trebui să ne mire, având în vedere relația specială de prietenie pe care o au și de câte ori reușesc să ne facă să râdem.

Liviu și Nea Marin ce trec prin diferite peripeții în cadrul emisiunii „Poftiți pe la noi”, dar și în viața de zi cu zi. După atâta timp de lucrat împreună, între cei doi s-a creat o legătură puternică. Dincolo de camerele de filmat, Liviu și Nea Marin au o relație de prietenie cu totul specială și foarte mulți oameni și-ar dori o astfel de prietenie.

Ca șoarecele și pisica

„Cum ne știți! Ca șoarecele și pisica! De la început am fost așa și cred că așa o vom ține cât vom fi pe pământ. Noi nu putem să fim altfel. Căci ne cunoaștem unul pe celălalt foarte bine, iar Liviu știe cum reacționez eu și caută mereu să mă încurce.”, a spus acesta pentru Click.ro.

Clipul postat pe platforma TikTok a emoționat foarte mulți internauți. Chiar dacă cei doi s-au mai certat în timpul emisiunilor, se pare că prietenia lor este mai presus de orice. De asemenea, Nea Marin a povestit pentru aceeași sursă și despre cum și-a petrecut Crăciunul.

„Pot să vă spun sincer că am avut cel mai frumos Crăciun! Sunt sigur că și anul nou va fi la fel. Am petrecut sărbătorile alături de familie și prieteni în Maramureș, la Vasilică Ceterașu, finul meu. Am mâncat tot ce se putea mânca din bucatele tradiționale, alea adevărate din Maramureș. De la sarmale și caltaboș, la cârnați. Chiar acum mă îndrept spre pensiunea unui cumătru, acolo ne vom petrece Revelionul. Ne adunăm mai mulți prieteni din toată țara și vom fi împreună la trecerea dintre ani.”, a mărturisit Nea Marin pentru aceeași sursă.

Share.

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.