După 5 ani de relație, Alex Leonte și Theo Rose au decis să pună punct și să meargă pe drumuri separate. În urmă cu doar 3 săptămâni s-a produs ruptura dintre cei doi, însă nimeni nu a știut. Theo Rose a început o relație cu actorul Anghel Damian, relație despre care s-a aflat din presă. 

În orele dimineții, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși de paparazzi cum se sărutau pătimaș pe străzile din Capitală.

Astfel, acela a fost momentul în care s-a aflat de despărțirea celor doi. Abordat cu mai multe întrebări, unchiul lui Alex Leonte nu a știut până atunci de despărțirea lor.

Nea Mărin: ,,Eram convins că se va întâmpla chestia asta

Sursa: Social media

Potrivit informațiilor oferite chiar de el, Nea Mărin nu știa de despărțirea dintre nepotul lui și tânăra artistă. Mai mult decât atât, el se aștepta la un asemenea lucru și l-a atenționat și pe Alex Leonte.

,,Nu știam nimic. L-am sunat pe Alex și mi-a zis că ei de trei săptămâni nu mai sunt împreună și cam atât, știu că se înțelegeau bine, că erau tot timpul împreună la evenimente.

El ( n.r. Alex Leonte) este neschimbat, a zis că așa o fost să se întâmple și că fiecare cu treaba lui. Oricum eram convins că se va întâmpla chestia asta, că trăiesc în lumea voastră, lumea tinerilor, și văd ce se întâmplă.

colaj substantial.ro

Pentru mine e un șoc, când văd că după 10 ani, 12 ani, 9 ani, se despart tinerii, mă șochează chestia asta.

Eu l-am atenționat de foarte mult să aibă grijă și el a înțeles. Celebritatea le schimbă viața tinerilor. Nu am de ce să fiu dezamăgit…Lumea a luat-o cum a luat-o.”, a declarat Nea Mărin, potrivit antenastars.ro.

Theo Rose a confirmat despărțirea de Alex Leonte

În urma publicării în presă a imaginilor cu ea și Alex Leonte, ea a recunoscut că este adevărat tot ce se specula în presă.

social media

,,Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine.

Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit”, a spus Theo Rose pe rețelele de socializare.