Două adolescente, ambele de 15 ani, din orașul Uricani, au recurs la un gest extrem, sinucigându-se împreună. Acest eveniment tragic a avut loc în Lupeni, județul Hunedoara. Fetele s-au aruncat de pe un turn înalt de aproximativ 20 de metri, aparținând unei foste fabrici dezafectate. Una dintre ele și-a prevenit mama printr-un telefon despre intenția sa, moment ce a declanșat alertarea autorităților​​​​​​​​.

Cine Erau Fetele?

Cele două tinere erau colege până în clasa a VIII-a și au rămas prietene chiar dacă au urmat licee tehnologice diferite. Ele proveneau din familii obișnuite și nu erau cunoscute cu probleme evidente sau absențe frecvente de la școală. Comunitatea din Uricani a fost profund șocată de acest eveniment, neputând să explice motivația acestui gest​​​​.

Detalii și Cercetări

Se pare că, înainte de a face acest gest, fetele ar fi participat la o petrecere unde s-a consumat alcool. De asemenea, una dintre ele a lăsat un bilet de adio. La locul evenimentului, tatăl uneia dintre fete, care este angajat la Primăria Uricani, a ajuns în același timp cu salvatorii, dar din nefericire, fata sa era deja decedată. Trupurile au fost găsite cu fața în sus, ceea ce sugerează că s-au aruncat cu spatele de pe turn. Poliția a deschis o anchetă pentru a determina circumstanțele exacte ale tragediei și cauzele care le-au determinat pe fete să recurgă la acest gest​​​​.

Contextul Comunității

Acest incident a generat o undă de șoc în comunitatea locală, ridicând semne de întrebare privind sănătatea mentală a tinerilor și sprijinul disponibil pentru aceștia. De asemenea, situația a subliniat importanța vigilenței și comunicării între părinți, copii și autorități în astfel de cazuri tragice.

Mesaj Cutremurător Lăsat de Adolescente Înainte de a Recurge la Gestul Fatal:

Într-un act de disperare care a zguduit comunitatea, două fete de 15 ani din Lupeni, județul Hunedoara, și-au luat viața aruncându-se de pe un turn.

Momentul lor final a fost precedat de un mesaj tulburător lăsat publicului:

„Mă bucur că v-am cunoscut! Mersi că ne-ați jignit și că ne-ați făcut în toate felurile! Sunteți un grup toxic și veți fi în continuare. Ne omorâm din cauza Voastră.” Acest mesaj aruncă o lumină sumbră asupra posibilelor motive ale sinuciderii lor, sugerând o luptă profundă cu bullying-ul și suferința psihologică.