Trei dintre nativii zodiacului nu se înțeleg foarte bine cu fidelitatea. Aceștia iubesc libertatea, anturajele, călătoriile și experiențele de neuitat. Rar se întâmplă ca unul dintre acești nativi să ajungă într-o relație serioasă. Iar dacă se întâmplă acest lucru, cel mai recomandat este să nu îi dezamagesști și să faci tot posibilul să îi păstrezi aproape. Este vorba despre cei născuți sub semnul zodiacal al Racului, Scarpionului și Peștilor.

Rac- familist convins sau aventurier?

Racii iubesc aventura. Acestora le place să exploreze, să cunoască persoane noi și să riște permanent. Majoritatea Racilor, atât femei, cât și bărbați, sunt foarte infideli. Dacă vor avea o relație cu o persoană care nu le acordă atenție, aceștia vor căuta ce au nevoie, întotdeauna, în altă parte. În schimb, Dacă vor fi iubiți și apreciați așa cum își doresc, Racii vor deveni rapid niște familiști greu de egalat.

Nativii care te vor înșela de fiecare dată! Iată de cine să te ferești

Scorpion – totul ține de partener

Nativul născut în această zodie are parte de oameni puternici în jurul său, întreaga viață. Dacă nu te regăsești pe această listă, să fii sigur că nu îți va fi fidel. Scorpionul caută permanent persoane de la care să aibă ce învăța, persoane puternice și totodată, care să se lase dominate. Acești nativi sunt adepții pasiunii, puterii, iubirii sincere și secrete. Dacă partenerul nu le oferă iubire, ei vor renunța rapid la relație. În schimb, dacă un Scorpion alege o relație de lungă durată, acesta va considera este fix ce are nevoie.

Pești – nesiguranța este decisivă

Peștilor le place foarte mult să se simtă iubiți, dar mai ales protejați. Cei care nu au parte de aceste două ingrediente, consideră rețeta iubirii incompletă. De multe ori, nativii Pești care devin nesiguri pe partener, devin nesiguri și pe ei. Din acest motiv ei vor alege să renunțe rapid la ce au și să caute în altă parte. Pentru a avea un astfel de nativ fidel, persoana de lângă acesta trebuie să îi dedice timp prețios și să îl sprijine în tot ceea ce face.