Cei doi au avut parte de adevărate drame în viața lor pentru că amândoi s-au luptat drastic cu cancerul, o boală extrem de nemiloasă.

Actrița Natașa Raab este cunoscută sub denumirea de Coana Chiva”, pentru că ea face reclamă la lactate. Ea a trăit timp de 38 de ani cu medicu care tocmai a trecut în neființă, Val Guţul. Nefericitul eveniment a avut loc acum câteva zile, iar de atunci Natașa nu se mai oprește din plâns.

 

Actrița a jucat numeroase roluri, dar a devenit celebra datorita faptului ca face reclamă la produse lactate. Soțul ei a suferit enorm din cauza cancerului și a murit la vârsta de 66 de ani.

Nataşa și Val s-au cunoscut la Craiova, imediat după ce a terminat Institutul de Teatru de la Bucureşti si a rămas acolo de dragul soțului ei chiar dacă din prisma meseriei, era mult mai bine sa stea în Capitală. A colaborat cu multe teatre importante si a avut o cariera de succes.

Ei s-au iubit și s-au respectat enorm, chiar dacă au fost si momente dificile în viata lor. Actriţa a fost și ea diagnosticata cu cancer ovarian, însă după câțiva ani de suferință, se pare că a învins-o. Acesta a fost motivul pentru care cei doi nu au avut copii.

Soţul Nataşei Raab suferea de cancer la vezică, iar Natașa se ruga mereu să ii aline suferința și să nu moara, dar destinul a fost cu totul altul.