Prezentatoarea de la Antena Stars, Natalia Mateuț, surprinde prin aparițiile sale incendiare din mediul online. 

Aceasta își încântă fanii de pe rețelele de socializare cu fiecare postare din mediul online. Natalia are un corp de inividiat, pe care și-l expune atât în fotografii, cât și pe micile ecrane.

Prezentatoarea este, din nou, plecată în vacanță la mulți kilometri de casă. Se vede că îi plac destinațiile exotice, unde priveliștea îți taie respirația, motiv pentru care a ales să plece în Tamarindo, din Costa Rica. Într-o fotografie postată, Natalia Mateuț este pe plajă și poartă un costum corai. Este acoperită de un kimono lung subțire și este accesorizată cum se cuvine.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natalia Mateut (@natalia_mateut)

Natalia Mateuț trăiește o frumoasă poveste de dragoste

Reccent, Natalia a împlinit 31 de ani, iar iubitul ei, Răzvan i-a făcut o mare surpriză. Acesta a venit în platoul emisiunii pe care vedeta o prezintă și i-a transmis un mesaj emoționant. Pentru ca surpriza de ziua vedetei să fie și mai mare, cei doi vor pleca într-o vacanță în Franța cu ocazia aniversării sale.

”Vreau să-i urez din toată inima ”La mulți ani”, multă sănătate și fericire. Tot ce își dorește să se îndeplinească în viață și că o iubesc mult’‘, i-a mărturisit Răzvan, chiar în platoul Showbiz Report.

Natalia Mateuț se poate considera o femeie împlinită. Aceasta are o carieră în ascensiune, fiind una dintre cele mai apreciate și iubite prezentatoare de la noi. Pe plan sentimental o duce bine, având o relație minunată cu bărbatul pe care îl iubește.

”Suntem din septembrie anul trecut împreună, dar prefer ca relația să o țin mai mult pentru mine că ne va fi mai bine și chiar așa e. Eu l-am cunoscut pe el pe perioada de pandemie când el tot ce făcea el și ce face în continuare e la pământ și cred că ăsta a fost și motivul pentru care am reușit să petrecem timp împreună și să avem o relație neputând să plece nicăieri”, a declarat Natalia Matwuț cu câteva luni în urmă.