După o perioadă în care nu a avut noroc pe plan sentimental, soarele a răsărit și pe strada ei. Natalia Mateuț este tare fericită de când formează un cuplu cu DJ Mahony. Cei doi nu exclud ideea ca relația să se transforme în ceva mai mult. 

Natalia Mateuț: „Ne prinde bine și faptul că de multe ori e plecat și ni se face dor unul de altul

În cadrul unui interviu acordat recent, prezentatoarea Tv a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește de un an. Natalia Mateuț a mărturisit că și-a găsit liniștea și fericirea în brațele actualului iubit și înțelege programul încărcat al acestuia. Ba mai mult, se pare că acest lucru este unul benefic pentru relația lor.

„Ne prinde bine și faptul că de multe ori e plecat și ni se face dor unul de altul. Și ne ințelegem foarte bine. Momentan ne bucurăm de prezent și de relația frumoasă pe care o avem și sigur mai avem multe lucruri de făcut și de trăit împreună dar, da, de ce nu?”, a declarat Natalia Mateuț pentru ciao.ro. 

Natalia Mateuț iubește din nou. Cum arată DJ Mahony și ce planuri au
Social media

Cât despre planuri, prezentatoarea Tv nu exclude varianta unui viitor împreună, mai ales că relația lor este cât se poate de bună și se declară mai fericiți ca niciodată. Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa iubitului său. Totuși, cei doi nu se grăbesc să facă marele pas. Natalia Mateuț a mărturisit că își doresc să vină totul de la sine, de aceea nici ea nici iubitul ei nu se grăbesc.

„Adică când iubești un om, clar te gândești și la un viitor cu el. Nu exclud și nu excludem ideea unui viitor împreună, dar le luăm așa, pas cu pas, nu e ceva bătut în cuie, discutat și planificat!

Pur și simplu suntem doi tineri, doi oameni care se iubesc și care iau viața așa cum vine. Suntem ok! Chiar trăiesc un moment frumos, personal al vieții mele și mă bucur de el!”, a mai spus prezentatoarea Tv pentru sursa citată anterior.