Reclamă
Reclamă

Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu formează una dintre cele mai cunoscute echipe de prezentatori de pe micile ecrane. De ani de zile, aceștia s-a făcut remarcați la emisiunea de pe Antena Stars, iar cei de acasă i-au perceput ca fiind foarte buni prieteni. Însă, se pare că, la un moment dat, fostul iubit al Ramonei Olaru a uitat de această limită. 

Cătălin Cazacu a revenit la statutul care l-a consacrat mult timp și anume, cel de burlac râvnit de multe femei. Din păcate, prezentorul nu a avut deloc noroc în dragoste, iar relația lui cu Ramona Olaru s-a terminat mai prost decât s-ar fi așteptat. Deși i-a dat inelul de logodnă blondinei, separarea a fost inevitabilă.

În timp ce Ramona Olaru este destul de discretă cu planul ei personal, Cătălin Cazacu pare că și-a revenit destul de repede. Deși nu a vorbit deloc despre o posibilă relație sau despre o prezență feminină în viața lui, sportivul se simte mult mai bine acum. Atât de bine, încât a sărutat-o pe colega lui, Natalia Mateuț.

Natalia și Cătălin, strategie de marketing?!

Gestul dintre Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu nu a fost deloc unul întâmplător. Cei doi au dorit să reproducă o scenă dintre Kamara și Gabriella Nastas, care s-au sărutat la o petrecere privată. Cătălin a sărutat-o inopinant pe colega lui de breaslă, încât aceasta nici nu a avut timp să reacționeze.

Reclamă

Natalia Mateuț, adevărul din spatele sărutului cu Cătălin Cazacu. „Nu ne-a pus nimeni să facem asta”

Acum, la câteva zile de la acel eveniment, Natalia Mateuț a explicat, din perspectiva ei, cum a interpretat gestul lui Cătălin Cazacu și ce explicație a avut, în concepția ei.

„E de marketing, a fost foarte bine vândut, noi l-am lansat, adică nu ne-a obligat nimeni să ne sărutăm. Mă rog nu a fost un sărut, a fost un french kiss. L-am împins, l-am semi-plesnit. Ne-am afișat la un eveniment tot împreună și toți au zis că după sărut mergem împreună.”

Între timp, Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu s-au mutat pe tronsonul de seară, acolo unde sunt asistenții lui Dan Capatos la „Xtra Night Show”. Cei doi s-au acomodat destul de repede la noul program și pare că formatul TV li se potrivește mănușă, după cum au afirmat și ei.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro