Natalia Mateuț a vorbit fără perdea despre unul dintre cele mai sensibile momente din viața ei. Prezentatoarea TV a mărturisit că a suferit extrem de mult din cauza unul fost iubit, intrând chiar în depresie din cauza aceasta. Se pare că nu ezită niciodată să meargă la psiholog atunci când simte nevoia să se descarcă emoțional.

Natalia Mateuț este o femeie frumoasă, de succes și, oriunde ar merge, întoarce orice privire pe stradă. În fața fanilor ei apare de fiecare dată cu zâmbetul pe buze, însă puțini sunt cei care știu faptul că a avut mult de suferit din cauza dragostei. Invitată în cadrul unei emisiuni, prezentatoarea TV și-a deschis sufletul și a vorbit despre cât de greu i-a fost să-și revină de pe urma unei despărțiri.

Natalia Mateuț, în depresie în urma unei despărțiri

Natalia Mateuț mărturisește că acum este foarte mulțumită de viața pe care o are și că, din punct de vedere emoțional, este mai bine ca niciodată, însă lucrurile nu au fost așa mereu. Prezentatoarea TV a avut parte de lucruri neplăcute în dragoste acum mai mulți ani. A trecut printr-o despărțire care i-a adus foarte multă suferință și se afla în imposibilitatea de a se mai regăsi.

”Sunt super mulțumită de viața pe care o am și chiar îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru tot ce mi-a oferit. Am doi părinți frumoși, tineri, îi iubesc, ne împăcăm cu toții, ce pot să-mi doresc mai mult de la viață? Sunt happy, dar să știi că nu am fost la un moment dat. M-am autoeducat așa, am lucrat cu mine. Am trecut printr-o despărțire acum câțiva ani și eram joi, chiar erm varză, eram și mai mică, aveam vreo 25 de ani. Nu mă mai regăseam, nu știu dacă era neapărat o depresie atunci, dar na, nu mai eram eu și am simțit nevoia să mă redescopăr.”, a dezvăluit Natalia Mateuț pentru Xtra Night Show.

 Natalia Mateuț a suferit enorm din cauza unui iubit! Vedeta s-a confruntat cu depresia: ”Eram varză”

Găsindu-se în această situație foarte neplăcută, Natalia Mateuț a vrut cu orice preț să scape de acest chin, așa că a apelat la ajutorul unui specialist pentru a o face să-și pună ordine în gânduri și în viață. Acest ajutor a făcut-o să-și deschidă ochii și să își schimbe viața în bine în mod radical. Se pare că psihologul îi este foarte bun prirten, pentru că și acum mai merge din când în când pentru a se elibera de toate gândurile negative care mai apar pe parcurs. Natalia Mateuț se declară acum o femeie fericită care știe să aprecieze foarte mult ceea ce îi oferă viața.

”De atunci, viața mea s-a schimbat. Am apelat la ajutorul unui specialist, care m-a ajutat cum să-mi înțeleg gândurile și să le gestionez și de atunci sunt super ok. Merg regulat. O dată la două, trei săptămâni, îi fac câte o vizită (n.r. psihologului). Se mai adună așa, lucruri, știi?”, a adăugat frumoasa prezentatoare TV.