Primele imagini de la nunta lui Ameri Nasrin.

Fosta moderatoare TV Nasrin Ameri și soțul ei s-au căsătorit religios, vineri, 29 iulie. Nași de cununie le-au fost Cristi Borcea și Valentina Pelinel care au surprins pe toată lumea cu ținutele lor elegante. Mirele și mireasa au radiat de bucurie în cea mai importantă zi din viața lor de cuplu.

Nasrin Ameri s-a căsătorit

Nasrin Ameri a ales să poarte o rochie mulată pe corp și un voal lung. De asemenea, frumoasa prezentatoare TV a optat pentru un machiaj care i-a scos în evidență trăsăturile frumoase, iar pentru coafură a optat pentru bucle lejere. Mirele a fost și el extrem de elegant și a ales să poarte un costum simplu de culoare închisă.

Sursa: Instagram

Alături la fiecare pas le-au fost părinții lor spirituali, Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Și nașii au fost îmbrăcați la patru ace. Valentina a ales să poarte o rochie impresionantă, de culoare violet, lungă și mulată.

Petrecerea a fost una de pomină, iar invitații care mai de care. Ameri Nasrin și soțul ei s-au distrat pe cinste alături de familie, prieteni și cunoscuți. Nunta a avut loc într-o locație exclusivistă, foarte frumos amenajată, special pentru frumoasa brunetă și partenerul ei de viață.

Pepe a cântat „Iubesc” pentru dansul mirilor

Dansul mirilor a fost unul de basm. Cei doi au ales pentru primul loc dans în calitate de soț și soție, piesa lui Pepe „Iubesc” și au demonstrat, în fața tuturor, cât de bine se pricep la dans. Emoțiile acestora au fost de nedescris.

Pe lângă bandul celebru care a întreținut atmosfera la nunta acestora, Pepe a fost invitatul surpriză, care a cântat melodia ”Iubesc” pentru dansul mirilor. Nasrin povestea, înainte de nuntă, că un cântăreț cunoscut va fi surpriza de la nunta lor.

Nasrin Ameri și partenerul ei, Florin, au o relație de aproximativ 8 ani, iar anul trecut au decis să se căsătorească civil. Pe atunci, au avut parte de o ceremonie restrânsă, alături de apropiați, dar prezentatoarea TV ardea de nerăbdare să îmbrace și rochia de mireasă, vis care i s-a îndeplinit.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.