Nasrin Ameri are o relație bună cu nașii săi, Valentina Pelinel și Cristi Borcea.

Nasrin Ameri se pregătește de nuntă, iar nașii vor fi chiar Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Ei le-au fost alături și anul trecut, la cununia civilă. Prezentatoarea de la „Star Matinal” a vorbit despre relația dintre ea și nașii săi.

Nasrin Ameri și partenerul său au făcut cununia civilă în urmă cu un an și se pregătesc de nuntă. Alături de ei vor fi nașii Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Aceștia au o relație apropiată și sunt prieteni de mai mulți ani. Prezentatoarea recunoaște că în afara reflectoarelor, ei sunt diferiți și se arată fără niciun filtre, astfel că se înțeleg bine și vorbesc zilnic la telefon.

„Relația noastră este una la care noi ținem foarte mult. Vorbim zilnic la telefon. Nu există zi din săptămână în care să nu ne vedem ori noi două, ori toți patru. Avem o relație apropiată de prietenie. Noi mereu spunem, de ani de zile, că noi suntem ca într-o familie.

Sunt oameni excepționali care ne sunt foarte apropiați și sunt total diferiți de ceea ce vedeți la televizor și asta o spun în sensul în care la televizor nu poți să arăți cine ești cu adevărat și faptul că ești un om bun, că ești un om modest, simplu, că nu ții cont nici de banii din conturi, nici de celebritate. Când suntem noi, suntem noi și atât, fără reflectoare. Avem o relație de prietenie normală.”, a spus Nasrin Ameri pentru Spectacola.

Sursa foto: Social media

Nasrin Ameri a renunțat la televiziune

Bruneta a prezentat matinalul de la „Antena Stars” o perioadă lungă de timp, dar a ales să plece. Nasrin Ameri a renunțat la televiziune și are un canal de Youtube unde ține podcast-uri. Aceasta a realizat interviuri importante care au fost preluate mai departe, iar, prin acest podcast își dorește să continue ceea ce a început.

Am realizat de-a lungul anilor interviuri foarte importante care au fost preluate de toată presa. Cumva, podcast-ul este o continuitate a ceea ce făceam atunci. Mă reprezintă mai mult pentru că este proiectul meu și doar al meu.”, a mi spus Nasrin.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.