Artista Narcisa Suciu a vorbit, într-un interviu recent, despre prima sa carte, intitulată „Mamă, povesteşte-mi despre tine!”. Vedeta povestește că s-a apucat de acest proiect, după ce a adunat mai multe întrebări pe o foaie de hârtie. 

Cântăreața și-a pierdut mama atunci când era foarte tânără, iar acest lucru a marcat-o foarte tare, mai ales atunci când a realizat că nu știe foarte multe despre cea care i-a dat viață.

Narcisa Suciu, despre prima ei carte. Ce mesaj le transmite cântăreața cititorilor 

Narcisa Suciu spune că prin prima sa carte vrea să încurajeze mamele și fiicele să comunice mai mult unele cu celelalte pentru că, la un moment dat, există riscul să fie…prea târziu.

„Eu nu am apucat să o întreb pe mama lucruri, pentru că eu când am pierdut-o pe mama aveam 17 ani, iar mama avea 50.

Pe măsura ce fiica mea creștea și îmi punea întrebări despre mama, am început să îmi dau seama că nu știu multe lucruri despre mama și mi-am dat seama că nu aș vrea să se perpetueze asta și în familia ei.

Aș vrea să le poată spune cum era mama ei. Pentru că niciodată nu apuci să afli tot, am început să scriu întrebările astea cu pixul pe caiet și pe urmă mi-am dat seama că ar putea fi o carte”, a declarat Narcisa Suciu despre prima sa carte,  la Antena 3. 

Narcisa Suciu, mărturisiri despre prima ei casă: „Nu știu multe lucruri despre mama”
Facebook

Artista locuiește în Finlanda de peste 11 ani

Deși a ales să plece din România și să-și creioneze o viață nouă atât de departe, Narcisa nu regretă decizia.

„Dacă sunt fericită în Finlanda? Da! Cu sigu­ranţă, da! Altfel nu aş fi stat! Acum e lumină şi linişte în sufletul meu şi sunt alături de un bărbat care mă iubeşte şi pe care îl iubesc. Veikko îmi oferă o viaţă tihnită şi confortabilă, nu trebuie să mă gândesc că trebuie să pun o pâine pe masă, aşa cum se întâmpla în România.

Este un bărbat care m-a plăcut şi care m-a asumat cu totul, fără rezerve şi fără nicio condiţie, din clipa în care a început relaţia noastră. Ne-am cunoscut pe un site de socializare, pe Internet.

După vreun an şi ceva de relaţie la dis­tanţă şi după mai multe drumuri între cele două ţări, chiar dacă el era dispus să vândă tot ce avea şi să se mute la Bucureşti (aflase că există şi în România tere­nuri de golf – marea lui pasiune!), am luat hotărârea ca, de dragul Dariei, care mi-a zis că ea nu mai vrea să aibă o mamă „vedetă”, să plecăm împreună în Fin­landa. Şi aşa, din 2010, viaţa mea a luat alt curs: acolo nu sunt vedetă, sunt doar o femeie fericită!”,povestea Narcisa Suciu pentru publicația Formula AS, într-un interviu din 2016.