Narcisa Guță, fosta soție a manelistului Nicolae Guță trăiește în condiții bune în Capitală în timp ce mama sa o duce extrem de greu în Focșani și a ajuns pe stradă pe cerșească.

Pe rețelele ei de socializare, Narcisa arată doar lux și opulență în toate fotografiile și videoclipurile sale. Cu toate acestea, bruneta pare că nu-și ajută mama pe care a lăsat-o la Focșani. Bătrâna a fost văzută pe străzile orașului cerșind, cu gândul că-și va cumpăra ceva de mâncare. Chiar dacă multă lume o cunoaște, femeia nu renunță la cerșit, pentru că are nevoie de bani, nefiind ajutată de niciun copil. Bătrâna este zgribulită de frig, deși are mai multe straturi de haine pe ea. Mama Narcisei stă de dimineața până seara pe stradă sperând că trecătorii vor fi binevoitori și îi vor da bani.

@stoianleana5 #fy #fyp #foryou #foryoupage #fypシ @narcisabalaban uitați lume de ce are atâția bani narcisa😉😒😂🤣😂🤣😂 #narcisa ♬ sunet original – ionutcercel.music


Narcisa a avut probleme financiare în pandemie

De când a început pandemia și evenimentele au fost interzise, Narcisa a început să aibă probleme cu banii. Cântăreața nu mai avea de unde să ia bani pentru cântările sale și i-a fost din ce în ce mai greu. La un moment dat, acaesta nu mai avea bani nici de plata facturilor. Pentru neplată a fost chemată în instanță.

L-a dat în judecată și pe Nicolae Guță deoarece nu îi mai dădea pensie alimentară pentru creșterea fiului lor. Cei doi au ajuns la un acord privind acordarea de pensie alimentară și s-a renunțat la plângerea în instanță.

Deși părea că vremurile grele nu se mai termină pentru Narcisa, după ce s-au mai relaxat restricțiile, iar petrecerile au început să se organizeze din nou, aceasta a început să câștige bani. Narcisa își încântă publicul cu melodiile sale, iar pentru asta, cere o mulțime de bani.