Fosta iubită a lui Nicolae Guță a trăit în urmă cu câțiva o traumă care a doborât-o, la propriu. Vestea care a ajuns la urechile acesteia i-a pus capac și a cedat psihic. În anul 2015, manelistul de renume, Nicolae Guță, a declarat că este pregătit să se însoare cu „Flori”. La vremea aceea, noua sa iubită. Vestea cumplită a dărâmat-o cumplit pe Narcisa.

Fiind extrem de revoltată, Narcisa a izbucnit în lacrimi și a început să arunce cu toate darurile pe care le primise de la manelist.

Narcisa Guță a încercat să se sinucidă! Motivul șocant pentru care a vrut să-și ia viața: „Am vrut să iau pastile”
BZI

„Gata! S-a terminat! Nu am nevoie de hainele lui, banii lui! Îi dau cadourile înapoi, să le dea cui vrea el! Nu mai am nevoie de nimic! Să mă lase în pace! Eu am vrut sufletul lui, nu cadourile! […] S-a terminat totul aici, în acest moment. Nu mai pot să fac față. Aici se termină totul. Am auzit că acest om vrea să se căsătorească cu această ființă și că vor avea un copil. Nu mai pot! Nu mai suport! Am vrut să iau pastile și să mă sinucid, dar apoi m-am gândit la Alberto”, a declarat Narcisa Guță, la vremea aceea, la un post de televiziune.

Iese cu scandal

Narcisa Guță s-a enervat la culme pe Nicolae Guță, dorindu-și, în acele momente, să-l calce în picioare, la propriu! Aceasta a mărturisit că nu mai suporta să fie umilită de Nicolae Guță. Fiind foarte nervoasă, Narcisa a luat o poză cu ei doi, a rupt-o, după care a călcat-o, de mai multe ori, în picioare.

„Nu ai pic de simț pentru mine! Nu mai am nevoie de tine, s-a terminat! Frână, nebunule, frână! Stop! Mi-ai mâncat viața! Sunt supărată și sparg tot! Am terminat-o cu tine pentru tot ce mi-ai făcut, domnul Nicolae! De ce nu stă în banca lui? Se duce fără să știu eu, dar nici chiar așa pe față! […] Ce vrea? Să bag un cuțit în mine să mă omor? Nu am nevoie de haine, de nimic. Să și le ia, să le dea la cine vrea. Eu nu am nevoie de ele. Tot ce am de la el îmi aduce ghinion”, a mai declarat Narcisa, tot pentru același post de televiziune.

În prezent, Narcisa și Nicolae Guță se luptă, cot la cot, pentru pronunțarea domiciliului copilului lor, Alberto. Până acum, Narcisa cu Alberto au locuit într-un apartament din București, pe care manelistul i l-a lăsat atunci când au decis să se despartă. De curând, Narcisa s-a afișat pe rețelele de socializare cu noul său iubit, asumându-și, astfel, relația. Cel mai probabil, după acest eveniment, Narcisa nu va mai primi bani de la Nicolae Guță.