După despărțirea de Nicolae Guță, Narcisa Balaban a decis să își schimbe radical viața. Separarea a fost complicată, mai ales în condițiile în care la mijloc era fiul acestora. Însă, după o lungă perioadă a venit soarele și pentru ea. Aceasta s-a îndrăgostit și și-a schimbat stilul vestimentar.

Bruneta l-a uitat complet pe Nicolae Guță și a decis că este timpul să fie, din nou, fericită. Noul ei partener se pare că a făcut-o și să renunțe la fostele haine, adoptând ținute mai sport acum.

Cum s-a îmbrăcat fosta soție a lui Guță de Revelion

Se pare că Narcisa a renunțat la rolul de divă și a devenit o femeie de casă. Aceasta nu doar că a petrecut noaptea dintre ani acasă, dar nici nu s-a aranjat în mod special. A purtat o pereche de colanți din piele, un hanorac confortabil și un fes pe cap. Aceasta și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei mari rotunzi, semn că personalitatea ei este aceeași totuși.

Narcisa Balaban nu mai e diva de odinioară! Cum s-a îmbrăcat fosta soție a lui Guță, în cea mai importantă zi din an. FOTO
Facebook

Ce a declarat Narcisa Balaban despre viața ei

Narcisa s-a îndrăgostit de un alt bărbat și este foarte fericită. Nu o mai leagă decât ful lor de Guță, însă oricum îl crește mai mult singură. După atâția ani de probleme, vedeta a înțeles că trebuie să se axeze pe ea și așa a bătut și fericirea la ușa ei.

 „Simt că m-am schimbat în bine. Mă simt liniștită, vreau să am grijă de mine. Având în vedere trecutul, că eram bombardată de multe ”trotinete”, îți dai seama că nu eram liniștită. Când ai viața ta liniștită de familie și intră niște carii, îți dai seama că-ți strică viața. Acum m-am liniștit, îmi văd de viața mea. Am grijă mai mult de mine. Dacă n-am eu grijă cine să aibe?!”, a declarat Narcisa Balaban la Antena Stars.