Naomi Hedman l-a vrăjit din prima pe Florin Riste după ce a urcat pe scena X Factor.

Naomi Hedman a venit în România cu gândul de a le demonstra juraților de la X Factor că are talent. Planul de acasă nu s-a potrivit cu cel din târg, iar frumoasa mulatră a rămas definitiv la noi în țară.  Naomi l-a cucerit iremediabil pe Florin Ristei și nu mai este un secret pentru nimeni faptul că între cei doi a fost dragoste la prima vedere.

Naomi a plecat din țara ei natală pentru a-și urma visul. Aceasta a cochetat mult timp cu muzica, dar a simțit că are nevoie de sfaturi de la un profesionist. Ajunsă la X Factor, mulatra a făcut parte din echipa Deliei, dar se pare că pe un alt jurat pusese ea ochii. Între Naomi și Ristei a existat chimie încă de la început, iar Loredan Groza a fost prima care a observat asta.

Din ce își câștigă Naomi banii?

Florin a cerut-o de soția pe iubita lui în ultima zi a anului trecut. Artistul a decis ca anumite aspecte din viața lui să le țină secrete, vorbind destul de târziu despre logodn. Recent, juratul de la X Factor a fost invitat „La fileu”, acolo unde a dat din casă și a oferit detalii despre Naomi.

„Ea s-a mutat aici, are adresă la mine. Are permis de ședere pe 5 ani. A început să înțeleagă românește, prinde cuvintele. Se face un an de când nu a mai plecat. Bine, a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut.

A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce. Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata.

Păi, ce vrei?! Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri mari. Dacă faci una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12, seara… aia e!”, a spus Florin Ristei, în podcastul lui Speak.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.