Naomi Hedman este acum iubita lui Florin Ristei. Cei doi s-au cunoscut în cadrul competiției X Factor când mulatra a intrat pe această scenă pentru prima dată. A fost dragoste la prima vedere, iar acum cei doi au parte de o relație ca în povești.

Iubita lui Florin Ristei nu este străină de concursuri și apariții TV. Înainte să ajungă pe scena de la X Factor, bruneta a participat în cadrul unui reality show în Marea Britanie. Acea perioadă nu a fost deloc lipsită de evenimente surprinzătoare, pentru că Naomi a fost la un pas să se păruiască cu o altă femeie.

 

În cadrui acelui show numit ”Ex on the beach”, rolul lui Naomi era acela de a suci mințile bărbaților cu frumusețea ei. A știut foarte bine cum să facă acest lucru, având pe ea numai ținute care îi scoteau în evidență formele foarte bine proporționate.

În momentul în care un concurent i-a atras atenția într-un mod mai special, Naomi și-a folosit toate armele seducției pentru a-l cuceri pe acesta. Lucrurile s-au complicat însă după ce iubita acelui băiat a sărit să îi ceară socoteală. Naomi, deranjată de atitudinea ei a făcut-o repede să regrete decizia luată.

Naomi, la un pas de bătaie pentru un bărbat

Regula principală în baza căruia emisiunea funcționa era aceea ca bărbații care participau trebuiau să aleagă, la un moment dat, dacă vor merge în continuare alături de pe partenera de viață sau dacă vor ceda în fața farmecelor ispitelor.

Joe este bărbatul pentru care Naomi a intrat în bucluc cu iubita lui. Nu a durat mult până când între cele două să se declanșeze iadul. S-a lăsat cu amenințări în primă instanță, iar după aceea lucrurile au degenerat, ajungându-se chiar și la bătaie.

„Tocmai am fost atacată de o psihopată”, spunea Gina la adresa lui Naomi Hedman.

Nici mulatra nu s-a lăsat mai prejos atunci: „Nu te pune cu mine că ripostez. Nu ca alte fete”.

Naomi Hedman a părăsit competiția ”X Factor”

Nu cu mult timp în urmă, Naomi și-a luat la revedere de la competiția care i-a adus marea dragoste în cale. Se pare că artista nu a reușit să-i intre în grații Deliei, așa că aceasta a decis să o elimine din concurs. Cu toate acestea Florin Ristei și Naomi Hedman par să aibă o relație extrem de serioasă și nu ar mira pe nimeni dacă relația lor ar trece la nivelul următor.