Naomi Hedman a demonstrat tuturor cât de sexy este.

Naomi Hedman este o femeie foarte frumoasă, dar și foarte talentată. Iubita lui Florin Ristei are un corp de zeiță și se mândrește din plin cu acest lucru. Cei doi s-au cunoscut în cadrul competiției ”X Factor” și a fost dragoste la prima vedere. Nu au avut nevoie de prea multe cuvinte, căci ele au fost de prisos, s-au plăcut din prima clipă! Nu numai că este extrem de talentată, dar are și un fizic foarte apetisant. Florin Ristei poate fi declarat un norocos cu acte în regulă!

Naomi Hedman nu știe ce sunt acelea inhibiții. Lenjeria intimă se mulează perfect pe trupul ei, impresionându-și fanii cu formele sale ieșite din comun. Se pare că mulatra nu are doar talente în muzică, ci și în a poza.

Bruneta este un model de succes în Marea Britanie, iar acest lucru se vede fără prea multe eforturi. Femeile care o urmăresc nu pot decât să fie inspirate de felul în care Naomi arată chiar și în lenjerie intimă.

Unul dintre punctele sale forte este senzualitatea, iar artista nu face rabat de la această regulă nici atunci când se află pe scenă. Dovadă în acest sens stă faptul că Florin Ristei s-a îndrăgostit iremediabil de cântăreață din prima clipă.

Naomi Hedman, apariții de infarct în lenjerie intimă

Vedeta este adepta aparițiilor senzuale și nu se sfiește să facă cele mai hot ședințe foto, chiar dacă acest lucru ar însemna să renunțe la haine. Se simte în elementul ei atunci când este apetisantă, iar fanii nu au putut decât să se bucure văzând-o pe Naomi într-o postură cum numai partenerul ei de viață are ocazia să o vadă în așternuturi.

Naomi Hedman, apariții de infarct doar în lenjerie intimă! Cât de bine arată iubita lui Ristei fără haine / FOTONaomi Hedman, apariții de infarct doar în lenjerie intimă! Cât de bine arată iubita lui Ristei fără haine / FOTONaomi Hedman, apariții de infarct doar în lenjerie intimă! Cât de bine arată iubita lui Ristei fără haine / FOTONaomi Hedman, apariții de infarct doar în lenjerie intimă! Cât de bine arată iubita lui Ristei fără haine / FOTO

Chiar și așa, Florin Ristei pare că nu este deloc deranjat de aparițiile mult prea fierbinți ale iubitei sale din mediul online. Nu este deloc deranjat că și alții au ocazia să vadă ce doar el poate atinge în dormitor.

Naomi Hedman a părăsit competiția care i-a adus în viață marea dragostea. Chiar dacă a pierdut acest concurs, putem spune că a câștigat ceva mult mai de preț, și anume dragostea lui Florin Ristei.

Distribuie

Miruna Costache are 23 de ani și a urmat studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București”.