Cu ocazia zilei de 1 iunie, mai toate vedetele de la noi și-au adus aminte, cu nostalgie, de vremurile în care erau doar niște copilași. Mulți au postat imagini din copilărie fie singuri, fie cu părinții lor. Așa s-a întâmplat și în cazul de față. Un prezentator Tv de la noi a publicat o iamgine cu el de când era de-o șchioapă. Este foarte apreciat și iubit de fani. Despre cine să fie vorba?

Reclamă

Ziua de 1 iunie este un motiv de bucurie nu doar pentru cei mici, ci și pentru cei mari care încă mai au suflet de copil. Sentimentele de nostalgie după vremurile copilăriei apar mai mult ca niciodată în această zi. Iar de aceea vedetele de la noi încearcă să mai resimtă, într-un fel sau altul, magia copilăriei. Prezentatorul nostru de la Antena Stars a făcut același lucru. Iar fanii au avut ocazia să-l cunoască și dintr-o altă perspectivă.

Reclamă

Despre cine credeți că este voba? În imagine este chiar Dima Trofim, cel care prezintă emisiunea ”Star Matinal” din cadrul postului de televiziune Antena Stars. Se pare că acesta a simțit nevoia să împărtășească o parte din ceea ce a fost la un moment dat Dima Trofim. Fanii au rămas profund impresionați de imaginile de-a dreptul adorabile pe care prezentatorul le-a publicat.

N-o să-ți vină să crezi ce vedetă este! Acum este foarte cunoscut
N-o să-ți vină să crezi ce vedetă este! Acum este foarte cunoscut

Dima Trofim a avut o copilărie fericită

Dima a publicat mai multe imagini de la vârste diferite, dar bineînțeles din perioada copilăriei. Dacă acum a ales să poarte părul cât mai scurt, ei bine când avea doar câțiva anișori, prezentatorul avea părul lung. De-a lungul timpului, însă,  și-a mai schimbat coafura. Totuși, se pare că Dima și-a dorit mereu să aibă părul cât mai lung. Până nu cu puțin timp așa a și fost, urmând ca de câțiva ani să renunțe în totalitate la pletele cu care s-a făcut cunoscut într-un serial TV din România!

Dima Trofim declară faptul că este fericit datorită faptului că a avut o copilărie foarte frumoasă și pentru că visul lui de a deveni artist s-a împlinit. Basarabeanul a avut mereu parte de susținerea părinților, dar și a surorilor sale, care chiar ele l-au ajutat să vină la București.