Faceți cunoștință cu Byron și Emily Schlenker. Duoul tată și fiică care dețin Guinness World Records pentru cele mai largi limbi masculine și feminine din lume

Din imagini, este clar. Vedem clar că limbile lui Byron și Emily sunt mult mai late și mari decât cele normale. Dar statisticile sunt cu adevărat altceva.

Limba lui Byron măsoară 8,6 cm în diametru – ceea ce înseamnă că este cu 2 cm mai lată decât un iPhone 6. Și Emily, în vârstă de 14 ani, nu este departe. Cu limba ei măsurând 7,3 cm în punctul cel mai lat.

Cum arată cei doi

N-ai mai văzut așa ceva! Cum arată oamenii cu cele mai late limbi din lume. FOTO
Barcroft USA

În mod uimitor, Byron și Emily și-au descoperit talentul lingvistic din întâmplare. Când Emily a scos din bibliotecă o copie a Cartei Recordurilor Guinness pentru un proiect școlar. Iar Byron a întors instinctiv pagina cu bărbatul care deținea în acel moment recordul. Pentru cea mai largă limbă din lume.

Vorbind despre momentul care le-a schimbat viața, Byron a explicat: „În drum spre casă am început să mă gândesc: „știi că limba mea este destul de largă, mă întreb cât de largă este limba mea?”.

Și Byron a explicat că palmaresul său l-a făcut o celebritate în orașul său natal Syracuse, New York.

„Sunt oprit de oameni la magazin sau când sunt în oraș să fac o poză. Am avut oameni care au venit la mine acasă să-și semneze carnetul de înregistrare. (…) Am avut chiar și o doamnă care mi-a cerut să-i lins Guinness Book, lucru pe care l-am refuzat politicos.”, a declarat Byron.

Dar, în timp ce tatăl a fost fericit să îmbrățișeze celebritatea, Emily, în vârstă de 14 ani, a fost inițial mai puțin dornică să intre în lumina reflectoarelor.

„A trebuit să mă gândesc să depun pentru înregistrare pentru o perioadă de timp, dar după ce am văzut cât de mult s-a distrat tatăl meu cu el, am decis că o voi face. La urma urmei, câți oameni au ocazia să fie în Cartea Recordurilor Guinness?”, a mărturisit ea.

Și soția lui Byron, Vicki, a confirmat că da, li s-au pus întrebările inevitabile despre viața lor amoroasă. Doamna de 45 de ani a explicat:

„Mulți dintre prietenii mei fac glume despre limba lui Byron și viața noastră amoroasă, dar încercăm să o păstrăm curată. Suntem o familie sănătoasă, cu trei domnișoare în casă, așa că râdem într-un fel.”