Mutu dă de pământ cu Becali. Ce replică i-a dat finanţatorului FCSB

Publicat: marți, 4 februarie 2020, 22:29

Un scandal imens a izbucnit în lumea sportului imediat ce Gigi Becali a râs de Olimpiu Moruţan spunând public despre acesta că şi-a cumpărat maşină de peşte. La scurt timp după afirmaţiile lui Becali, Adrian Mutu a venit cu replici acide şi a provocat noi discuţii aprinse.

Selecţionerul naţionalei de tineret U21 îi reaminteşte lui Becali că aşa a procedat şi el atunci când era la Dinamo Bucureşti şi că valoarea omului nu stă în maşina pe care o conduce.

„Ce pot să spun? Eu, când am fost la Dinamo, mi-am cumpărat o mașină la fel ca Gică Hagi. Și îmi aduc aminte că țipa Giovanni Becali la mine, iar eu țineam telefonul la 30 de metri – «Bă, tu îți iei mașină cum doar Hagi are?!» Și uite că am ajuns la Inter…”.

„Nu este nicio problemă, dacă Moruțan rămâne cu picioarele pe pământ și își vede de fotbalului lui. Ce face el cu banii, e problema lui. Dar domnul Gigi Becali e normal să aibă această temere, că el este patronul și vrea să gestioneze cum crede el de cuviință”. Nu înseamnă că Moruțan o să devină mai bun sau mai puțin bun”, a declarat Adrian Mutu, iar mesajul său a devenit imediat viral, deoarece fanii au considerat că este un mesaj corect şi sincer.

Citește și: