După mai bine de două decenii în care Dan Negru a lucrat pentru Antena 1, prezentatorul tv a luat decizia, la începutul acestui an, să încheie contractul pe care îl avea cu televiziunea și să plece la alt post tv, conform paginademedia.ro. 

Dan Negru și-a dat demisia de la Antena 1

Cea mai importantă mutare din televiziune, în 2022, are legătură cu Dan Negru. El a decis să plece de la Antena 1, după ce timp de 22 de ani a colaborat cu grupul familiei Voiculescu. Se pare că înfrângerea din noaptea de Revelion, în privința raitingului, l-a determinat pe prezentatorul tv să ia decizii radicale. În plus, acesta a semnat deja cu un alt post de televiziune cunoscut, Kanal D.

Potrivit sursei citate anterior, Dan Negru va fi realizator la Kanal D. De-a lungul timpului, la Antena 1 a realizat nu mai puțin de 22 de Revelioane. Înainte de a lucra pentru trustul Intact, Dan Negru se bucura de succes la TVR, atunci când se ocupa de o emisiune muzicală.

foto: Instagram

Ce spunea Dan Negru după ce Revelionul i-a fost „furat” de PRO TV

În noaptea dintre ani, Dan Negru a fost depășit în audiențe de trustul de pe Pache Protopopescu. Peste două milioane de persoane au urmărit programul prezentat de PRO TV, în vreme ce emisiunea lui Dan Negru a fost vizionată de 1,9 milioane de români. După ce a fost detronat de PRO TV, prezentatorul tv a felicitat postul concurent, pe rețelele de socializare.

„Am văzut ieri breaking-news-uri și zeci de știri în care eram subiectul principal și am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică: 26,2 Pro și 24,2 Antena a fost audiența reală a Revelionului în toată țara, pe publicul național ,de la copii la seniori.

După 22 de ani , e prima dată când liderul televiziunilor, Pro Tv, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play și îi aștept în ring la anul!

În cei 21 de ani, liderul Pro Tv a încercat diferite rețete de Revelioane, de la showuri mari în studiouri uriașe, cu zeci de vedete, până la filme sau concerte în piețe. După 22 de ani au reușit să intre în ring și îi aplaud.

Ierarhia televiziunilor românești în timpul anului e: Pro Tv locul 1, Antena și Kanal D împărțindu-și locurile 2/3 pe publicul din toată țara, nu pe diferite main-targeturi. Performanța echipelor mele în cei 21 de ani e că de pe locul 2/3 am învins mereu liderul!”, a scris Dan Negru, pe Instagram.