Emisiunea ”Acces Direct” a fost mai tot timpul lider absolut de audiență pe toate segmentele de public, însă și amenzile primite de la Consiliul Național al Audiovizualului au fost uriașe. Postul Antena 1 a fost criticat pentru producțiile difuzate pe micile ecrane, așa că șefii trustului au decis să ia măsuri. 

Potrivit celor de la Cancan.ro, șefii au luat decizia de a muta emisiunea ”Acces Direct” de la Antena 1 la Antena Stars. Acest lucru era în plan de foarte mult timp, însă abia acum ar urma să se concretizeze, scrie Cancan.ro. 

Motivul pentru care ”Acces Direct” nu se va mai difuza pe Antena 1

Se pare că Antena 1 vrea să-și îmbunătățească imaginea și să elimine toate emisiunile de proastă calitate, care nu sunt la fel de monetizate ca celelalte, de exemplu ”Asia Express”.

Același lucru s-a întâmplat și cu show-ul lui Dan Capatos, care a fost mutat la Antena Stars, în ianuarie 2021. Dacă “Acces Direct” va fi mutată la Antena Stars, automat Mirela Vaida va fi dată afară de la Antena 1. Dacă va vrea să mai fie prezentatoare a trustului, Mirela Vaida va trebui să accepte condițiile impuse de șefi. Din câte se pare, vedeta tv nu este de acord să se mute la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

După ce informațiile au fost făcute publice, Mirela Vaida a făcut și primele declarații în acest sens. Prezentatoarea tv a recunoscut că ceea ce se vehiculează în presă este parțial adevărat.

Primele declarații ale Mirelei Vaida

”Este parțial adevărat! Așteptați comunicatul oficial dat de Antenă. Noi rămânem pe Antena 1, nu vreau să dau mai multe detalii, astea trebuie să le ofere PR-ul Antenei, deci în momentul ăsta nu vă pot explica eu foarte multe. Nu e…

Așteptați să vedeți, este în parte adevărat, adică informația nu este completă. Așa că mai bine așteptați comunicatul oficial al Antenei. Vă pot spune doar că informația nu este în totalitate corectă, mai multe nu am ce să vă spun, o să aflați la momentul potrivit”, a declarat Mirela Vaida, pentru Fanatik. 

Tot Fanatik anunță că emisiunea ”Acces Direct” ar urma să se difuzeze o oră pe Antena 1 și alte două ore pe Antena Stars. Rămâne de văzut ce se va întâmpla, în cele din urmă, cu emisiunea Mirelei Vaida!