Sandu Ciorbă nu a avut deloc o viață ușoară.

Interpretul de manele și muzică lăutărească, Sandu Ciorbă, a trecut prin clipe extrem de dificile care l-au marcat pe viață. Acesta povestește acum despre lucrurile triste din viața sa.

Sandu Ciorbă a fost nevoit să dea dovadă de multă putere atunci când a aflat o veste care l-a marcat pe viață. Pentru el, acela ar fi fost cel mai dificil moment prin care trecuse vreodată.

Cel mai dureros moment din viața lui Sandu Ciorbă

Sandu Ciorbă se afla la un eveniment, fiind printre invitații care aveau să cânte pe scenă. El a aflat că tatăl său a murit, iar în acel moment viața căpătase o altă culoare. Acum, cu lacrimi în ochi și cu tristețe în suflet, Sandu Ciorbă a prins puterea să vorbească despre acel eveniment.

„Eram la o cântare când am aflat că tata a murit. Am continuat să cânt şi apoi le-am spus la băieţi că plec acasă că a murit tata. Colegii mei nu au crezut. Am plecat acasă şi după ce l-am înmormântat am scos o melodie, dar nu i-am dedicat-o tatălui. Memoria tatălui meu este în inima mea”, a spus Sandu Ciorbă.

Mulți îl știu pe Sandu Ciorbă, însă puțini știu drama prin care a trecut acesta. I-a marcat viața

Sandu Ciorbă este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică lăutărească din România. El a fost extrem de ascultat și încă este, mai ales la petrecerile românilor. De altfel, la nunțile și evenimentele de rromi, Sandu Ciorbă este printre cei mai contactați artiști.

Chiar dacă a avut foarte mult succes, Sandu Ciorbă a dispărut o perioadă din lumea publică. El nu mai lansase nici melodii și nu mai participase nici la petreceri.

În ultimii ani, Sandu Ciorbă a refuzat să își expună public viața sa personală. Nu a motivat niciodată de ce, însă aceasta a fost alegerea sa. El a fost invitat la mai multe emisiuni de televiziune, dar a refuzat să fie prezent. Chiar și așa, în lumea manelelor și a muzicii lăutărești, Sandu Ciorbă este extrem de ascultat tot timpul. El rămâne unul dintre cei mai cunoscuți lăutari ai zilelor noastre, continuând tradiția muzicii lăutărești din România de sute de ani.

Distribuie

Miruna Costache are 23 de ani și a urmat studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București”.