Chiar dacă acum vorbele sunt de prisos, vedeta ar avea de transmis multe prin cuvinte puține

Mugur Mihăescu se află pe lista celor mai îndrăgiți actori de la noi din țară. Scenaristul s-a făcut remarcat și totodată iubit de telespectatori odată cu „Vacanța mare”. Vedeta susținea spectacole în diverse locuri din România, și era aproape zilnic pe micile ecrane. Serialul nu doar că a fost redifuzat de-a lungul timpului, dar la acea vreme a avut un succes colosal, fiind imposibil ca vreun român să nu fi auzit sau să nu fi văzut măcar o dată un episod. În cadrul unui interviu, cunoscutul actor a făcut dezvăluiri despre mama sa, care a fost piatra de temelie ce a stat la baza omului de astăzi.

„Mi-a fost dor că nu mai avea cine să mă bată”

Nu de puține ori, actorul a dat dovadă de integritate în ceea ce privește caracterul său. Tocmai de aceea nu s-a ascuns niciodată de omul din spatele celebrității și s-a arătat exact așa cum este. În cadrul interviului „40 de întrebări cu Denise Rifai”, vedeta a mărturisit că în copilărie a încasat bătăi și de la mamă și de la tată. Deși timpul a trecut, iar părinții săi nu mai sunt în viață, Mugur Mihăescu spune că tânjește după palmele pe care i le-a aplica mama sa.

„Când mama nu mai era, mi-a fost dor că nu mai avea cine să mă bată, că nu mai avea palma cui să o iau după cap. Nu mă durea. Nu mă bătea atât de grav. Mă plesnea și știa de ce.

Când am pierdut-o, mă rugam să se scoale măcar să îmi mai dea o palmă. Atunci plângeam și mă enervam că mă bate. Mai târziu pierzi niște lucruri pe care nu ai știut să le prețuiești”, a declarat Mugur Mihăescu, în emisiunea la care a fost invitat.

@cos.atelieruldigital adevărul… #fypシ #fy #romania #romanian #garcea #mugurmihaescu #deniserifai #40intrebaricudeniserifai ♬ Memories (Piano Instrumental) – Benny Martin

Ce i-ar spune acum, cunoscutul actor, mamei sale

Experiența de viață și maturitatea l-au făcut pe Mugur Mihăescu să vadă viața dintr-o cu totul altă perspectivă. Dacă atunci când era mic, se supăra pentru că era bătut, acum ar face orice să mai trăiască o dată acele clipe. Actorul spune că uneori oamenii trebuie să aibă o revelație în care să se gândească la bogăția pe lângă care au trecut. Bineînțeles, averea fiind raportată la vremurile bune, în care ești lipsit de griji.

„Mai dă-mi o palmă. Mai dă-mi o palmă să mă trezesc. Cred că asta i-aș spune acum mamei. Pe urmă aș lua-o în brațe. Dar știi cum e?! Mori atunci când moare ultimul om care vorbește despre tine”, a mai adăugat actorul.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii