Reclamă
Reclamă

Actorul Rowan Atkinson a ajuns să arate foarte batrân la vârsta de 64 de ani. El a jucat în nenumărate filme şi seriale și s-a bucurat de un real succes în rolul lui Mr. Bean. Interpretările sale de excepție l-au clasat între unii dintre cei mai buni 50 de actori de comedie la nivel global, conform statisticilor făcute de The Observer.

De-a lungul timpului el a devenit foarte renumit și apreciat oferind fanilor săi momente unice, ce le aducea zâmbetul pe față. Acestia își amintesc și astăzi cu drag de acest personaj celebru, care i-a făcut să râdă cu lacrimi când urmareau serialele lui Mr Bean.

După 20 de ani de celebritate, actorul s-a retras din arta cinematografiei. Chiar dacă a fost complet dedicat muncii pe care o făcea el spune că se simte prea bătrân pentru a interpreta în continuare acest personaj comic. Dintodeauna l-a iubit enorm pe Mr. Bean, care ar fi trebuit să fie un personaj animat care nu îmbătrânește niciodată.

Rowan Atkinson are doi copii iar în realitate este foarte pasionat de automobile. Se pare că Rowan și soția sa, Sunetra Sastry s-au despărțit  de o perioadă de timp iar Mr. Bean are acum o nouă iubită.

Reclamă

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro